Νοικιάζουν κότες προς 360 ευρώ για να έχουν φρέσκα αυγά [εικόνες & βίντεο]

NYX


Απίστευτο και όμως αληθινό! Νοικιάζουν κότες και τις πληρώνουν όσο όσο για να τρώνε λίγα φρέσκα αυγά. Όπως φαίνεται εκεί είναι είδος πολυτελείας!

Με την γρίπη των πουλερικών να απασχολεί τις οικογένειες στις ΗΠΑ, μια εταιρεία από την Πενσυλβάνια αποφάσισε να αναλάβει δράση και να δώσει λύση... νοικιάζει κότες.

Για 400 δολάρια (περίπου 360 ευρώ) η «Rent the Chicken» παραδίδουν δύο ωοτόκες όρνιθες, ένα κοτέτσι, σκεύη τροφής και νερού και 100 κιλά ζωοτροφής για ένα τετράμηνο ενοικίασης.

Οποιος, βέβαια, το επιθυμεί μπορεί να νοικιάσει και το πακέτο deluxe. Με 600 δολάρια (540 ευρώ) θα έχει στα χέρια του τέσσερις κότες και ένα μεγαλύτερο κοτέτσι.

Μιλώντας στο CNBC, ο συνιδρυτής της εταιρείας, Τζεν Τομπκινς, τόνισε πως «υπάρχει απόδοση διότι οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν τις πηγές της τροφής τους».Η συγκεκριμένη εταιρεία μετρά και 20 θυγατρικές από το 2012.

Αν κάτι δεν αρέσει στους πελάτες τότε μπορούν να καλέσουν την εταιρεία, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να αυξήσουν τα κοτόπουλά τους.

Μάλιστα, ένας ενοικιαστής κοτών, ο Μπρεγκέντι, πέρα από τα καθημερινά αυγά, παρομοιάζει τις κότες με τους σκύλους που σε καθετί αρχίζουν και κακακρίζουν.


ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. Ειδικό βάμμα πρόπολης που μπαίνει στο νερό τους για να μην αρρωσταίνουν ΠΟΤΕ! Καμία επιρροή σε κρέας-αυγά και άμεσα αποτελέσματα! Αποστολή πανελλαδικά μόνο με 4€ μεταφορικά. Τηλ 6992328889. Δείτε εδώ

   

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *