Γεράκι αρπάζει κότα στο κοτέτσι: Γεμίζει ο τόπος φτερά από τα χτυπήματα, πραγματική μάχη (video)

NYX


Το κοτέτσι γεμίζει φτερά από τα χτυπήματα! Το γεράκι δεν διστάζει να αρπάξει την κότα, και τα κακαρίσματα πραγματικά ραγίζουν την καρδιά. Τα γεράκια προκαλούν μεγάλη καταστροφή στα ανοιχτά κοτέτσια και άμα γλυκαθούν, θα έρχονται κάθε μέρα μέχρι να ρημάξουν όλες τις κότες.

Είναι ένας θανάσιμος εχθρός για τις κότες που ζουν ελεύθερες τόσο σε ορεινές αλλά και πεδινές περιοχές. Ωστόσο το βίντεο αποδεικνύει ότι η πείνα μπορεί να τα οδηγήσει και σε κλειστό χώρο μέσα στο κοτέτσι (είναι εντελώς απίθανο τις περισσότερες φορές). Πολλοί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα σκοτώνοντας τα, όμως αυτή δεν είναι η λύση, διότι μεταφέρουμε το πρόβλημα από το κοτέτσι στη φύση. Και όλα τα προβλήματα που έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα είναι ανεπανόρθωτα.


Τα γεράκια κάνουν αναγνωστιστικές πτήσεις απο ψηλά, και μόλις εντοπίσουν το θήραμα τους πέφτουν κατα πάνω του. Ωστόσο πολλές φορές διστάζουν να επιτεθούν και κοιτάνε γύρω τους για διάφορους εχθρούς. Στο χωριό μου ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να διώξεις ένα γεράκι και να μην ξανα έρθει, είναι τη στιγμή τη επίθεσης να ρίξεις μια τουφεκιά στον άερα. Το πτηνό πραγματικά σκιάζεται τόσο πολύ, που θα χαραχθεί στη μνήμη του ο φόβος του όπλου!

Η κότες έχουν πολύ ανεπτυγμένη όραση, η οποία με τη πάροδο χιλιάδων χρόνων αναπτύχθηκε έτσι που να βλέπουν σε μεγάλη απόσταση. Δεν είναι μόνο τα γεράκια που βλέπουν μακριά αλλά και οι κότες. Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει τις κότες να κοιτάνε επίμονα προς τον ουρανό. Αν εκείνη τι στιγμή παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε οτι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Όταν βλέπω τις κότες να κοιτάνε στον ουρανό πολλές φορές έχω δει τεράστια πουλιά, τα οποία πετάνε σε ύψος 1000 μέρτα και βάλε.

Οι κότες τα βλέπουν πεντακάθαρο λόγω τις μεγάλης Αμφιβληστροειδούς, που λειτουργει σαν κυάλι!

Και πριν δείτε το βίντεο κάτι τελευταίο. Έχετε δεί ποτέ κλώσσα τι κάνει όταν βλέπει γεράκι; Εεε αν το δείτε θα πάθετε πλάκα. Η κλώσσα κάνει ένα χαρακτηριστικό θόρυβο και σε κλάσματα δευτερολέπτου τα κοτοπουλάκια κρύβονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Μόλις η μάνα διαπιστώσει οτι δεν διατρέχουν κίνδυνο τα καλέι, και αυτά ξετρυπώνουν απο τις κρυψώνες τους.

Τώρα δείτε ένα τραγικό βίντεο, με ένα γεράκι να εισβάλλει στο κοτέτσι!


ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. Ειδικό βάμμα πρόπολης που μπαίνει στο νερό τους για να μην αρρωσταίνουν ΠΟΤΕ! Καμία επιρροή σε κρέας-αυγά και άμεσα αποτελέσματα! Αποστολή πανελλαδικά μόνο με 4€ μεταφορικά. Τηλ 6992328889. Δείτε εδώ

   

loading...

1 σχόλιο:

  1. PROTASH KREMASTE CD MESA KAI EKSO APO TO KOTETSI OPWS PERISTREFONTE KANOYN LAMSIS KAI FOBOYNTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *