Επίθεση από κουνάβι σε κοτέτσι. Κόβει τα κεφάλια και πίνει το αίμα από τις κότες (VIDEO ΣΟΚ)

NYXΠρόκειται για ένα θανατηφόρο ζώο που πίνει το αίμα από τα πουλιά και σκοτώνει δεκάδες από λαιμαργία τη νύχτα. Το συγκεκριμένο είδος που θα δούμε στο βίντεο συγγενεύει με το γνωστό κουνάβι και ονομάζεται mink. Βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα αφού απευλευθερώθηκε εσκεμένα από εκτροφεία που το σκότωναν για τη γούνα του. Στο εξωτερικό αποτελεί έντονο πρόβλημα διότι αν καταφέρει και μπει στο κοτέτσι δεν μένει τίποτα ζωντανό.

Ακόμη και αν έχει χορτάσει σκοτώνει από ένστικτό. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα κουνάβια. Όμως το μινκ είναι πολύ πιο σοβαρός εχθρός, και έχουν προκαλέσει ήδη μεγάλη καταστροφή στη πανίδα και τα άγρια πουλιά - ζώα. Έχει εξαπλωθεί στη Καστοριά, στο γράμμο και πολλές περιοχές και αναφέρονται δεκάδες επιθέσεις σε κοτέτσια. Και τα πτώματα πέφτουν μέχρι ενός!


Γενικά όταν ένας βρει τις κότες του με αίμα στο λαιμό η κομμένο κεφάλι, είναι κουνάβι η νυφίτσα ή μινκ. Το μινκ όμως βρίσκεται μόνο σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας. Αλλά όπως και να έχει μοιάζουν και κάνουν την ίδια καταστροφή στο κοτέτσι μας.

Στο παρακάτω βίντεο είναι σοκαριστικές οι εικόνες. Μίνγκ (mink) εισβάλλει στο κοτέσι και κατασπαράζει τις κότες ζωντανές. Η λήψη έγινε απο νυχτερινή κάμερα παρακολούθησης. Δείτε πως δρά ανενόχλητο και πίνει το αίμα σκοτώνοντας τα πουλιά...

ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. Ειδικό βάμμα πρόπολης που μπαίνει στο νερό τους για να μην αρρωσταίνουν ΠΟΤΕ! Καμία επιρροή σε κρέας-αυγά και άμεσα αποτελέσματα! Αποστολή πανελλαδικά μόνο με 4€ μεταφορικά. Τηλ 6992328889. Δείτε εδώ

   

loading...

3 σχόλια:

 1. Στην ελληνική πραγματικότητα έχουμε την ζουρίδα - είδος νυφίτσας (όπως αυτό του βίντεο ), που πράγματι πίνει αίμα και τον άρκαλο - είδος ασβού που είναι πολύ μεγαλύτερο ζώο και εξημερώσιμο . Τα βιζόν (μινκ) είναι είδος νυφίτσας αλλά ... σαρκοφάγο , τρωει κρέας , δεν πίνει αίμα . Και τα τρία ζώα έχουν πολύ ακριβή γούνα , το δε βιζον , είναι ζώο εκτροφής για την γούνα του ( εξ ου και η δραπέτευση του στην φύση , γύρω απ την Καστοριά). Τα αντιμετωπίζω κάθε μέρα ... πρώτα κλέβουν αυγά , αν πεινάνε παραπάνω , τρώνε κάποιο πουλί , ίσως και παραπάνω αν είναι πολλά , πάντως για πλάκα ,δεν σκοτώνουν, είναι έξυπνα και δεν θέλουν προβλήματα με τον άνθρωπο . Αντίθετα , αν μπει σκύλος στο κοτέτσι , τα σκοτώνει όλα και δεν τρώει κανένα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ζουρίδα =κουνάβι (μινκ) νυφίτσα =καλογενουσάκι ασβος =άρκαλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. παιδιά πως μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό ??
  με σκότωσε όλες της κότες. και σχεδόν από όλο το χωριό

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *