Χιλιάδες καρδερίνες απελευθερώνονται μετά την παράνομη σύλληψη τους από πουλοπιάστες! Δείτε το Βίντεο…

NYX

Είναι γνωστό ότι εκατομμύρια αποδημητικά πουλιά συλλαμβάνονται παράνομα με δίχτυα στις αφρικάνικες ακτές όπως φτάνουν εξαντλημένα από το μακρινό ταξίδι διάσχισης της Μεσογείου. Τα περισσότερα από τα πουλιά που πιάνουν οι λαθροθήρες διοχετεύονται στην αγορά ως έδεσμα. Όμως οι καρδερίνες αποφέρουν μεγαλύτερο κέρδος αν πουληθούν ως ωδικά πτηνά. Στην Αλγερία όπου έχει τραβηχτεί το ερασιτεχνικό βίντεο είναι πολύ διαδομένη η κατοχή ωδικών πτηνών όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις  Μεσογειακές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Στην Αλγερία λοιπόν, κοντά στις ακτές, δασικοί υπάλληλοι απελευθερώνουν χιλιάδες καρδερίνες που είχαν πιαστεί στα δίχτυα οργανωμένων επαγγελματιών πουλοπιαστών… Δείτε το βίντεο και διαπιστώστε πόσο μεγάλη καταστροφή κάνουν οι επαγγελματίες πουλοπιάστες  στα αποδημητικά πουλιά.


Πηγή http://kynoclub.gr/
ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. Ειδικό βάμμα πρόπολης που μπαίνει στο νερό τους για να μην αρρωσταίνουν ΠΟΤΕ! Καμία επιρροή σε κρέας-αυγά και άμεσα αποτελέσματα! Αποστολή πανελλαδικά μόνο με 4€ μεταφορικά. Τηλ 6992328889. Δείτε εδώ

   

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *