Αποτελεσματική παγίδα για να πιάσετε ζωντανή αλεπού ή κουνάβι στο κτήμα. Πατέντα επανάσταση



Έφτιαξε αυτή τη πατέντα για να σωθεί από τα κουνάβια τις αλεπούδες και τους ασβούς που εισβάλλουν στο κτήμα. Μια πατέντα η οποία είναι απίστευτα αποτελεσματική κατασκευάστηκε με τα πιο φθηνά υλικά! Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα καρότσι από αυτά που έχουν στα σούπερ μάρκετ και ένας τροχός για να τη φέρει στα μέτρα του. Στο βίντεο παρακάτω βλέπουμε αναλυτικά τη διαδικασία, και στο τέλος τη δοκιμή της στο κτήμα, δε φαντάζεστε τι τσάκωσε τελικά! Για αλεπού την έβαλε αλλά κάτι άλλο έπιασε.


Η αλεπού είναι ένας θανάσιμος εχθρός για το κοτέτσι. Είναι τόσο έξυπνη που μπορεί να έρθει στο κτήμα ακόμα και με παρουσία δεμένου σκύλου η να σκαρφαλώσει ψηλό φράχτη. Ξέρει πότε είναι τελείως ακίνδυνα να μπει μέσα, και αν τα καταφέρει μπορεί να θερίσει κυριολεκτικά το κοτέτσι. Δε ξέρω αν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε την εικόνα 100 πτωμάτων σκορπια σε όλη την έκταση του χωραφιού. Απο κότες φραγκόκοτες χήνες μέχρι τα πάντα. Η αλεπού και το κουνάβι είναι αιμοβόρα ζώα που δεν αρρέσκονται σε λίγα ζώα αλλά τα σκοτώνουν όλα. Τα πτώματα πέφτουν μέχρι ενός κάτω και ότι κινείτε σκοτώνεται.

Παλαιότερα είχα προτείνει εδώ στο Blog να βάλουν σκύλο όσοι έχουν πρόβλημα και να υψώσουν τη περίφραξη. Όμως σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες τα δεδομένα άλλαξαν. Μου είπαν οτι είδαν με τα μάτια τους αλεπού να σκαρφαλώνει φράχτη, ενώ για το κουνάβι είναι πολύ εύκολο. Επίσης μου είπαν όσοι έχουν σκύλο ότι αν είναι δεμένος η αλεπού ρισκάρει και μπαίνει. Δε φοβάται όπως το κουνάβι. Συνεπώς έψαξα για όλους εσάς να βρώ λύση.

Στεναχωριέμαι ιδιαίτερα όταν ακούω να μου λένε ότι θα φωλιάσω την αλεπού η το κουνάβι. Είναι σωστό να βάλει κάποιος φώλα και να σκοτώσει αυτά τα ζώα; Εγώ πιστεύω πως όχι. Και είναι μεγάλη αμαρτία γιατί και αυτά ζωντανά του θεού είναι. Ξέρω οτι η οργή του χαμού τόσων ζωντανών σε φτάνει στα όρια σου όμως δεν είναι λύση να απαντήσουμε με δηλητήρια. Έτσι λοιπόν σήμερα έχω να σας προτείνω άλλη μια πατέντα για να πιάσετε ζωντανό τον εισβολέα του κτήματος σας. Όταν φτιάξετε τη πατέντα και το τσακώσετε, δε χρειάζεται να το σκοτώσετε. Απλώς πηγαίνετε πολύ μακριά με το αμάξι και αμολήστε το. Και δε θα ξανά δημιουργήσει πρόβλημα. Δώστε του μια ευκαιρία....

   

1 σχόλιο:

  1. ουτε παγιδες ουτε τιποτα..γτ να τυρρανιεστε?μια ειναι η λυση ρε παιδια!λυτο σκυλι μεσα στις κοτες..και ηρεμει το κεφαλι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή