Βρήκε ολόκληρο το κοτέτσι του μέσα στα αίματα: Μπήκε ζώο και κατασπάραξε όλες τις κότες...



Ένα θλιβερό περιστατικό διαδραματίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Ιαλυσού, ανήμερα του Πάσχα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από κάτοικο της περιοχής, σκυλιά κατασπάραξαν τις κότες που διατηρούσε σε περιφραγμένο χώρο κοντά στο σπίτι της.

Η ίδια ανέφερε το γεγονός και στην Αστυνομία, ενώ μιλώντας στη «Ροδιακή» επισήμανε ότι επιβάλλεται να ληφθούν μέτρα για τέτοιου είδους περιστατικά, έτσι ώστε να μην υπάρξουν επιθέσεις και σε ανθρώπους ή παιδιά που κινούνται στην περιοχή.





Πηγή : www.rodiaki.gr
   

2 σχόλια:

  1. Καταλαβαίνο πολύ καλά τόν ιδιοκτήτη τού κοτετσιού μιάς καί Εγώ έχασα 30 κότες 5 γαλοπούλες καί 4 πάπιες από σκυλιά πού περάσαν μέσα στό κτήμα μου αφού έσκαψαν στο ποιό βολικό σημείο τό φράχτη μου, είναι πολύ λυπηρό να αντικρίζει κάποιος αυτό τό θέαμα, παιδιά πού περάσαν από εκεί είδαν ποιά σκυλιά κάναν αυτή την ζημιά και μού το είπαν όταν πήγα νά παραπονεθώ στούς ιδιοκτήτες τους αυτοί μου απάντησαν ότι τα δικά τους τα σκυλιά δεν κάνουν τέτοια πράγματα, σε μία εβδομάδα από τότε τα ίδια σκυλιά μπήκαν σε ενός άλλου την αυλή και σφαγίασαν πάλι κότες από τότε έχουν τα σκυλιά τους δεμένα στην αυλή και έχει ηρεμήσει ο τόπος όμως συγνώμη κανένας δεν ζήτησε........ τι να τους πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβαίνο πολύ καλά τόν ιδιοκτήτη τού κοτετσιού μιάς καί Εγώ έχασα 30 κότες 5 γαλοπούλες καί 4 πάπιες από σκυλιά πού περάσαν μέσα στό κτήμα μου αφού έσκαψαν στο ποιό βολικό σημείο τό φράχτη μου, είναι πολύ λυπηρό να αντικρίζει κάποιος αυτό τό θέαμα, παιδιά πού περάσαν από εκεί είδαν ποιά σκυλιά κάναν αυτή την ζημιά και μού το είπαν όταν πήγα νά παραπονεθώ στούς ιδιοκτήτες τους αυτοί μου απάντησαν ότι τα δικά τους τα σκυλιά δεν κάνουν τέτοια πράγματα, σε μία εβδομάδα από τότε τα ίδια σκυλιά μπήκαν σε ενός άλλου την αυλή και σφαγίασαν πάλι κότες από τότε έχουν τα σκυλιά τους δεμένα στην αυλή και έχει ηρεμήσει ο τόπος όμως συγνώμη κανένας δεν ζήτησε........ τι να τους πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή