Μπήκε τεράστιο φίδι στο κοτέτσι: Και δεν μπήκε για να φάει κοτόπουλα...


Μόλις μπήκε μέσα στο κοτέτσι έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ένα τεράστιο φίδι είχε εισβάλλει μέσα στις κότες και όλοι τρομάξανε μόλις το είδαν. Πρόκειται για ένα γνωστό εχθρό του κοτετσιού, το οποίο τρώει αυγά ακόμα και κοτοπουλάκια τα οποία καταπίνει ολόκληρα χωρίς να τα μασήσει. Μόλις μπήκαν και είδαν το φίδι είχε κάτι μεγάλο στο στόμα του, όμως δεν ήταν κοτόπουλο, ούτε αυγό. Μόλις πλησίασε πραγματικά σοκαρίστηκε. Το ζώο που κατάφερε να πιάσει και να σκοτώσει το φίδι ήταν ένας τεράστιος αρουραίος, ο οποίος είναι πολύ πιο επικίνδυνος για τα αυγά τα κοτοπουλάκια, τις κότες ακόμα και τα περιστέρια τα ορτύκια και ότι άλλο πτηνό έχουμε στη φάρμα μας.


Ο αρουραίος μπορεί να φάει ζωντανές τις κότες, όπου βρεί μαλακό ψαχνό μπορεί με τα δόντια του να σκίσει το δέρμα και να φάει τη σάρκα. Οι αρουραίοι και τα ποντίκια είναι το πιο συχνό πρόβλημα στις κότες, και πολλές φορές επικρατεί άγνοια. Για παράδειγμα κάποιος βρίσκει νεκρά κοτόπουλα, φαγωμένα στο πίσω μέρος με αίματα, και δεν γνωρίζει απο τι είναι. Μα φυσικά αρουραίος. Άλλη περίπτωση είναι τα τρύπα φαγωμένα αυγά. Ο αρουραίος τρελαίνετε για αυγά.

Ωστόσο υπάρχει ένας θανάσιμος εχθρός! Το φίδι που θα δούμε στο βίντεο είναι απο τα μεγαλύτερα, και ο λόγος που περιτρυγιρίζει το κοτέτσι είναι περισσότερο για να φάει ποντίκια παρά αυγά. Τις δέ κότες δεν τις πειράζει καθόλου. Το φίδι αυτό θεωρείτε απο τους αγρότες ιερό, και πολύ το σέβονται χωρίς να το σκοτώνουν. Στο παρακάτω βίντεο έχουμε ένα βίντεο ντοκουμέντο, όπου το φίδι τσάκωσε ένα τεράστιο ποντικό, μέσα στο κοτέτσι, και προσπαθεί να τον καταπιεί. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν κότες αυγά όμως το φίδι επέλεξε να φάει τον πανούργο εχθρό του κοτετσιού. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο...


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου