Super κοτέτσι, φωλιές και περίφραξη από μεγάλο πτηνοτρόφο για κότες ελευθέρας βοσκής



Παιδιά τον ζηλεύω πραγματικά αυτόν τον άνθρωπο!
Ο πιο τελεία περίφραξη για κότες ελευθέρας βοσκής! Όπως θα δούμε στο βίντεο έχει βάλει μια αυτοκινούμενη ηλεκτρική περίφραξη που αυξομειώνεται ανάλογα με το πόσο γρήγορα "αποψιλώνουν" το χορτάρι οι κότες. Γενικά έχουν το κακό συνήθειο να τρώνε μέχρι και τη ρίζα του φυτού και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μένει ένα άγονο έδαφος λές και πέρασε "ακρίδα". Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, οι κότες μπορούν να αποξηράνουν το χώρο που τις ελευθερώνει μέσα σε 7 ημέρες, αλλά αυτό εξαρτάται απο τον άριθμό των πτηνών και την έκταση που έχουν στη διάθεση τους. Κάθε 7 ημέρες μετακινεί τη περίφραξη προκειμένου να τρώνε φρέσκο πράσινο συνέχεια!

Η ηλεκτρική περίφραξη προστατεύει αποτελεσματικά απο επίγειους εχθρούς όπως κουνάβια αλεπούδες νυφίτσες ποντίκια, όμως όχι απο ιπτάμενους απο πχ τα γεράκια. Γι αυτό όπως εξηγεί έχει βάλει επίτηδες έτσι τη διάταξη της περίφραξης (μια παράλληλη γραμμή σαν αεροδρόμιο). Για να μην μπορούν τα γεράκια να τρώνε τα πτηνά του.

Στο τέλος του βίντεο μας δείχνει και τις φωλιές, και πραγματικά η όλη κατασκευή είναι τέλεια!

Παιδιά τρελαίνομαι να βλέπω τέτοια βιντεάκια με ανθρώπους που έχουν αγάπη για τη φύση και τα ζώα. Αυτός ο άνθρωπος δείχνει να αγαπάει τα πτηνά του, και δείτε πως όλα είναι πεντακάθαρα και τέλεια. Ένα μπράβο είναι λίγο για τέτοιες όμορφες κινήσεις!!!

Μην χάσετε ούτε ένα λεπτό απο το βίντεο!!!




   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου