Πως γιατρεύουμε τις κότες με φυσικό τρόπο. Γράφει έμπειρος πτηνοτρόφος


Γράφει πτηνοτρόφος στη σελίδα μας...
Το ξανά λεω σε όλους τους φίλους εδω. όλες οι αντιβιωσεις, περιέχουν κάποια ποσότητα σκόρδου και κρεμμυδιου.δωστε άφοβα άφθονο σκόρδο και κρεμμύδια πράσινα και ξερά και δεν πρόκειται να σας αρρωστιση ούτε ένα κοτόπουλο.


Βαρέθηκα να βλέπω αναρτησεις να δίνουν φάρμακα απο την.μέρα που θα βγει το πουλακι απο το αυγό του. έτσι σταματάτε την ανάπτυξη του κσι ριμαζετε το ανοσοποιητικό του.μετα αρχιζετε.Γιατί δεν γεννάνε οι ενός χρόνου κότες μου ; γιατί δεν κάθονται κλωσες γιατί το ένα γιατί το άλλο ; κανείς δεν σκεφτετε ρα φάρμακα που τα δινετε τι ποσοστό ζημιας δημιουργητε στο ζωντανό.
Τα αντιβιοτικά στην κοτα λειτουργουν σαν πανοπλία. Δεν αφήνει το πουλι να μεγαλωση σωστά.Είναι σαν να έχουμε έναν άνθρωπο 200 Και σε ενα μηνα τον βάζουμε σε μηχάνημα λυποαναρωφυσης και τον βγάζουμε 70 κιλά εξω. αυτος την δεύτερη μερα κι όλας υα έχει πιασει γρίπη.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ
Πράγματι οι αντιβιώσεις και τα φάρμακα είναι ότι χειρότερο για τα κοτοπουλάκια. Συγκεκριμένα θα μιλήσω για τις ισχυρές αντιβιώσεις που μερικοί εφαρμόζουν "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" κάτι που μπορεί να κοστίσει πραγματικά τη ζωή των πουλιών μας. Η αντιβίωση κατα ένα τρόπο ρίχνει την άμυνα του οργανισμού, καταστρέφει όλα τα αντισώματα, και μετά το κοτόπουλο είναι έρμαιο της κάθε ασθένειας.

Για το σκόρδο και το κρεμμύδι όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί φάρμακο για τις κότες. Πάντα δίνω στις κότες κρεμμυδάκια, ξερά αλλά και χλωρά, όπως επίσης και σκόρδο. Αυτές οι δύο τροφές κάνουν πραγματικά θαύμα στις κότες, Και ιδιαίτερα για τη κοκκιδίωση, και τα παράσιτα στο έντερο, όπως σκουλήκια. Δυναμώνουν πολύ οι κότες.

Για δοσολογία μπορείτε να κόψετε δύο κρεμμυδάκια, 5-6 σκελίδες σκόρδο να το κόψετε σε κομματάκια και να το βάλετε σε ένα μπολάκι να το φάνε οι κότες, Για 10 κότες αυτή η δόση μια φορά τη μέρα είναι μια χαρά. Δε χρειάζεται να δίνουμε συνέχεια κάθε 3-4 μέρες είναι μια χαρά πιστεύω. Όσον αφορά τα πράσινα κρεμμυδάκια τα χλωρά που λέμε, τα δίνουμε έτσι σκέτα τις κότες άφοβα, και τα πετσοκόβουν.

Αν οι κότες δεν τρώνε τις τροφές αυτές, μάλλον είναι πολύ καλομαθημένες. Ο τρόπος για να μάθουν είναι να μην τους δίνουμε άλλο φαγητό, πρίν να φάνε αυτό που τους έχουμε βάλει. Δεν πειράζει αμα μείνουν μια μέρα νηστικές. Αμα μάθουν μετά δεν θα το ξεχάσουν ποτέ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου