Τέλεια θερμομάνα για κοτοπουλάκια και ανάπτυξη το χειμώναΣήμερα θα σας δείξουμε μια πολύ απλή θερμομάνα για να μένουν ζεστά τα κοτοπουλάκια το χειμώνα. Ανάλογα με το πόσα κοτοπουλάκια θέλουμε να μεγαλώσουμε, θα φτιάξουμε και τη κατάλληλη θερμομάνα. Αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα κάνει για 10 κοτοπουλάκια άνετα, και αν θέλουμε περισσότερα αυξάνουμε το μέγεθος.


Το μυστικό για να μην μας αρρώστησουν και να μεγαλώσουν γρήγορα τα μικρά κοτοπουλάκια, είναι να τους φτιάξουμε μια ζεστή μικρή φωλίτσα, η οποία να είναι κλειστή και απο τις 4 πλευρές, και να έχει μια λάμπα για να ζεσταίνονται. Η απόσταση που πρέπει να απέχει η λάμπα απο το έδαφος εξαρτάται απο τα ίδια τα κοτοπουλάκια. Πχ αν τα δούμε να απομακρύνονται το βράδυ απο τη λάμπα ζεσταίνονται. Αν πάλι κολλάνε όλα στη μέση για να ζεσταθούν πρέπει να πλησιάσουμε τη λάμπα αρκετά κοντά τους.
Οι πρώτες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες. Ο χωρος πρεπει να ειναι ζεστός και να μην μπαίνει κρύος αέρας. Επίσης τις πρώτες ημέρες μπορούμε να ταίσουμε τα πουλάκια με λίγο βραστό αυγουλάκι για να πάρουν δυνάμεις. Δείτε μια πατέντα θερμομάνας που είναι πολύ αποδοτική ειδικά το χειμώνα...

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου