Προλάβετε τις μαστίτιδες των αιγο-προβάτων πριν να είναι αργά. Η αποτελεσματικότερη μέθοδος!


Αν προχωρήσει η ασθένεια, και το μικρόβιο καταφέρει να εισχωρήσει μέσα στο μαστό, τότε είναι πλέον αργά! Οι περισσότεροι κτηνοτρόφοι δεν κάνουν τίποτα, σαν πρόληψη κατά της μαστίτιδας, και αυτός είναι ο βασικός λόγος που εμφανίζονται συνεχώς κρούσματα. Οι συνέπειες μετά την μαστίτιδα μπορεί να είναι ολέθριες για την γαλακτοπαραγωγή, εφόσον τα ζώα κυριολεκτικά αχρειστεύονται χάνοντας τους μαστούς τους. Οι μαστίτιδες συμβαίνουν κυρίως σε κτηνοτρόφους που έχουν κλειστά τα ζώα και δεν βοσκάνε. Επίσης συμβαίνει πολύ συχνά σε στάβλους που τα ζώα, ζούν μέσα στη βρωμιά, και δεν στρώνεται καθαρό άχυρο όταν τα ζώα κοιμούνται.

Ψάχνοντας θεραπεία και πρόληψη για τα ζώα, έπρεπε να μάθω πρώτα ποιος είναι ο εχθρός, πως προκαλείτε αυτή η περιβόητη μαστίτιδα και πως μπορεί να εξαφανιστεί απο τα ζωντανά. Διαβάζοντας λοιπόν, έμαθα ότι στη πραγματικότητα η μαστίτιδα προκαλείτε απο κάποια πολύ ανθεκτικά βακτήρια, που όμως είναι και πολύ ευαίσθητα σε συγκεκριμένες ουσίες.

Αρχικά δοκιμάσαμε στα ζώα να ψακάζουμε betadin προληπτικά, μετά απο κάθε άρμεγμα. Αραιώναμε το betadine με νερό, και ψακάζαμε 1-2 φορές κάθε μαστό, έτσι ώστε να απολυμανθεί και να μη περάσει το βακτήριο εντός του μαστού. Ωστόσο η μέθοδος αυτή, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που ανακαλύψαμε μετά! Δεν ήταν αποτελεσματική τελικά, εφόσον τα ζώα παρουσίαζαν ακόμα μαστίτιδες.

Τότε μας ήρθε στο μυαλό μια απίστευτη ιδέα. Δοκιμάσαμε πέριση στα ζωντανά για πρώτη φορά βάμμα πρόπολης. Το προμηθευτήκαμε απο μελισσοκόμο σε καλή τιμή στο τηλ *******. Περάσαμε σε όλους τους μαστούς πρόπολη, σε μικρή ποσότητα. Κάθε προβατίνα που ερχόταν για άρμεγμα στο αρμεκτήριο, την περνάγαμε με βάμμα πρόπολης.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας, με άφησαν άφωνο
Απο την επόμενη κιόλας ημέρα, οι μαστοί των ζώων άλλαξαν όψη. Καθάρισαν και έλαμψε το δέρμα. Τα ζώα τότε στη φάρμα είχαν πρόβλημα με τους μαστούς. Υπήρχαν μολύνσεις, πληγές, και το δέρμα ήταν λιπαρό. Μόλις περάσαμε με πρόπολη όμως όλα άλλαξαν. Οι πληγές καυτηριάστηκαν, η λιπαρότητα έσπασε, και το δέρμα άλλαξε τελείως υφή. Τα ζώα πλέον έδειχναν με διαφορά καλύτερα. Μέσα σε λίγες ημέρες οι πληγές και οι μολύνσεις εξαφανίστηκαν. Σαν η πρόπολη, να "ξέπληνε" 'ολη τη βρωμιά και τα μικρόβια που υπήρχαν επάνω.



Μόλις κοιτάξαμε προσεκτικά τα ζώα, ψάχναμε να βρούμε αυτά που είχαμε σημαδέψει με πρόβλημα στο μαστό, και η πρόπολη τα είχε γιατρέψει. Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου, δεν πρόκειται να το πίστευα, ότι το βάμμα πρόπολης έχει τόσες ιατρικές ιδιότητες. Δοκιμάστε και εσείς και θα καταλάβετε τι μπορεί να κάνει αυτό το πραγματικό βιολογικό φάρμακο.

Η πρόπολη προλαμβάνει 100% αποτελεσματικά όχι μόνο τις μαστίτιδες, αλλά πάσης φύσεως πρόβλημα, όπως μικρόβια βακτήρια μύκητες κλπ. Βάση ερευνών. Οι μέλισσες χρησιμοποιούν τη πρόπολη συλλέγοντας τις θεραπευτικές ιδιότητες απο 1000δες διαφορετικά φυτά, φτιάχνοντας έτσι ένα ελιξήριο, που θεραπεύει τα πάντα.

Προμηθευτείτε βάμμα πρόπολης απο μελισσοκόμο στο τηλ 6992328889


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου