Φτιάξτε φωλιές κότας για να κλωσσάνε και να γεννούν πολλά αυγά: πατέντα για το κοτέτσι (video)



Φτιάξτε αυτές τις φωλιές για να κλωσσάνε και να γεννάνε οι κότες. Η φωλιά είναι το βασικότερο κομμάτι του κοτετσιού. Απο αυτές εξαρτάται πόσα αυγά θα γεννήσουν οι κότες και αν πολλές φορές αν θα κλωσσήσουν. Η φωλιά πρέπει να είναι σκοτείνη με μπόλικο άχυρο και πρέπει να έχει 1 ή 2 σημαδεμένα αυγά μέσα. Τα σημαδεμένα αυγά λειτουργούν διεγερτικά για τις κότες. Μια καλή φωλιά θα δείτε οτι οι κότες την προτιμούν και αυξάνουν την γέννα τους.

Σε αυτές τις φωλιές τρελαίνονται οι κότες να κλωσσάνε. φωλιές που είναι κλειστές απο επάνω και έχουν σκοτάδι μέσα. Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά πως φτιάχνει μια φωλιά η οποία έχει και καπάκι επάνω για να μη σκύβουμε να πάρουμε τα αυγά. Είναι μια πολύ καλή λύση για να παίρνετε περισσότερα αυγά και αν εχουν το ενστικτο να δείτε και κλώσσες.

Επίσης πρέπει να ξέρετε οτι οι κότες δεν γουστάρουν τις "στριμωχτές" φωλιές. Γι αυτό σας λέω οτι η παρακάτω πατέντα είναι απλά ιδανική. Τέτοιους κάδους μπορείτε να βρείτε σε διάφορα μεγάλα καταστήματα. Αν δεν βρείτε σε αυτό το μέγεθος δεν πειράζει να πάρετε και λίγο μεγαλύτερο. Αν είναι μεγάλη η φωλιά πιθανόν να γεννούν περισσότερες απο μια κότες μέσα στη φωλιά. Πολλοί μάλιστα έχουν μια φωλιά για 10 κότες, αλλά αυτή πρέπει να είναι ευρύχωρή για να χωράνε και 3 κότες μαζί όταν είναι να γεννήσουν. Δείτε τη πατέντα...


   

1 σχόλιο:

  1. Ελεος πια με αυτές τις διαφημίσεις! Μας εχεις σκάσει! Δηλ.τι να υποθέσουμε? Οτι μας δουλεύεις ψιλό γαζί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή