Έκλεβαν κατά συρροή σε κοτέτσια και τους τσάκωσε η αστυνομία: Ο λόγος για τους τρεις...


Δεν άφησαν κοτέτσι, για κοτέτσι, αγρόκτημα , για αγρόκτημα. Ο λόγος για τρεις Έλληνες, που σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πιάστηκαν από το Τμήμα Μεγάρων, διότι , σύμφωνα με την Αστυνομία,  είχαν διαπράξει επανειλημμένα κλοπές από πτηνοτροφικές μονάδες και αγροκτήματα των Μεγάρων. Για την ακρίβεια εξιχνιάστηκαν, όπως ανακοινώθηκε από τις διωκτικές αρχές, 27 περιπτώσεις κλοπών.

Οι δράστες, όπως έγινε γνωστό, πιάστηκαν το πρωί της 4ης Μαρτίου, στη θέση Βλυχός Μεγάρων, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων και της Ο.Π.Κ.Ε. Πρόκειται για 3 νεαρούς Έλληνες , ηλικίας 22,23 και 24 ετών.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε πως οι τρεις νεαροί το τελευταίο τρίμηνο είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και προέβαιναν σε κλοπές εργαλείων και αγροτικών μηχανημάτων από πτηνοτροφικές μονάδες και αγροκτήματα των Μεγάρων, τα οποία στη συνέχεια τα διέθεταν προς πώληση.

Ύστερα από έρευνες στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία και γεωργικά μηχανήματα (σκαπτικά, αλυσοπρίονα κτλ), ζωοτροφές ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και ένα  1 ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί είκοσι επτά (27) περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

agrocosmos.com
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου