Κότα τσακώνει ζωντανό φίδι: Δείτε τι έγινε μετά VIDEO

NYX

Κότα τσακώνει ζωντανό φίδι και προσπαθεί να το καταπιεί. Οι εικόνες στο βίντεο είναι πραγματικά απίστευτες. Διότι μερικοί νομίζουν οτι οι κότες δεν είναι παμφάγες, αλλά η αλήθεια είναι οτι τρώνε τα πάντα, και όταν λέμε τα πάντα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Θυμάμαι παλιές ιστορίες όπου οι κότες έπιαναν μεγάλες οχιές ακόμη και δεντρoγαλιές και πάλευαν ώρες για να μπορέσουν να τις κομματιάσουν και στο τέλος να τις καταπιούν. Φυσικά μιλάμε για τις παλιακές ντόπιες ράτσες διότι οι σημερινές κότες έχουν χάσει αυτά τα ένστικτα και μόλις δούν ένα φίδι αντί να το αρπάξουν και να το φάνε, δυστάζουν και φοβούνται να το πλησιάσουν. Μην ξεχνάμε οτι οι κότες είναι οι φυσικοί καθαριστές του κτήματος, και τρώνε όλα τα βλαβερά έντομα, ζωήφια, σαύρες φίδια κλπ.

Παρακάτω σας έχω δύο χαρακτηριστικά βιντεάκια που κυκλοφορούν στο εξωτερικό. Στο πρώτο βίντεο δείτε μετά το 1:45...ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. Ειδικό βάμμα πρόπολης που μπαίνει στο νερό τους για να μην αρρωσταίνουν ΠΟΤΕ! Καμία επιρροή σε κρέας-αυγά και άμεσα αποτελέσματα! Αποστολή πανελλαδικά μόνο με 4€ μεταφορικά. Τηλ 6992328889. Δείτε εδώ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου