Πρόληψη για όλες τις αρρώστιες στις κότες: ΝΕΑ βιολογική λύση που τρώμε αυγά και κρέας κατευθείαν



Χίλιες δυο αρρώστιες μπορούν να κολλήσουν οι κότες μας, και πολλοί απο εμάς δεν εφαρμόζουμε καμία προληπτική αγωγή, προκειμένου να προστατεύσουμε το κοτέτσι μας. Όλες τις φορές, όταν επισκεπτόμαστε ένα κτηνίατρο, μας λέει ότι κάποια φάρμακα, είναι υποχρεωτικά, και πρέπει να τα δίνουμε προληπτικά για να μην νοσούν οι κότες μας. Πχ φάρμακα για σκουλήκια, εμβόλια στην βρεφική ηλικία των κοτόπουλων. Ωστόσο υπάρχει μια εντελώς βιολογική λύση, με ένα σκεύασμα εντελώς φυσικό και ακίνδυνο, που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, και μπορούμε να το δώσουμε άφοβα και στα πτηνά μας! Θα έχετε ακούσει σίγουρα για το βάμμα πρόπολης, σε υγρή μορφή, που το πίνουμε εμείς οι άνθρωποι, και γινόμαστε καλά από γρίπες γαστρεντερικά και ιώσεις. Αυτό λοιπόν το βάζουμε στην ποτίστρα από τις κότες λίγες σταγόνες, και προλαμβάνει τα πάντα, από μικρόβια μύκητες, κοκκίδια και ένα σωρό άλλα παθογόνα που μεταδίδονται στα πτηνά.

Η πρόπολη αποτελεί ένα σύγχρονο φάρμακο, που συλλέγουν οι μέλισσες από τα λουλούδια και τα δέντρα. Πολλές φορές οι παλιοί έφτιαχναν θεραπευτικές αλοιφές με ρετσίνι από πεύκα, έλατα. Φανταστείτε ότι οι μέλισσες συλλέγουν βιολογικές ριτίνες από χιλιάδες διαφορετικά δέντρα και λουλούδια, και συνθέτοντας με το στόμα τους αυτές τις ριτίνες με κερί και άλλα συστατικά, το μετατρέπουν στο πιο θεραπευτικό προιόν που μπορούμε να βρούμε στη φύση. Φυσικά αυτό δεν κάνει θαύματα μόνο στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως και έχει αποδειχθεί, αλλά και σε όλα τα ζώα που διατηρούμε στο αγρόκτημα, και ειδικά τις κότες που το χρησιμοποιώ εγώ. Δεν υπάρχει καλύτερα απολυμασμένο μέρος από μια κυψέλη, η πρόπολη απολυμαίνει τα πάντα.

To βάμμα πρόπολης δίνεται ακόμα και στα μικρά 
κοτοπουλάκια για να μην αρρωσταίνουν 
και να έχουν δυνατό ανοσοποιιτικό
Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την πρόπολη σαν ένα φυσικό "betadine" χωρίς όμως να έχει κάποια παρενέργεια, και με πολύ περισσότερες ευεργετικές ιδιότητες στην αντιμετώπιση ασθενειών αλλά και μικροβίων. Όλες οι ασθένειες που συναντάμε στα πτηνά, μεταδίδοντας μέσω του νερού στις ποτίστρες. Μπαίνουν μέσα στο σώμα απο τα ζώα, και βρίσκουν αδύναμο το ανοσοποιιτικό. Τι γίνετε όμως αν μέσα στο νερό, προσθέσουμε λίγες σταγόνες απο αυτό το φυσικό αντιμικροβιακό σκεύασμα, το βάμμα πρόπολης; Γιόκ μικρόβια και ασθένειες, δεν μπορούν να μεταδοθούν!


10 σταγόνες μέσα σε ένα λίτρο αρκούν για να προλαμβάνουμε όλες τις ασθένειες στις κότες μας. Και μόλις πιούν από αυτό το νερό, περνάει μέσα απο το στομάχι το έντερο, και λόγω της εξαιρετικής της δράσης, η πρόπολη απολυμαίνει τα εσωτερικά όργανα και εμποδίζει τις ασθένειες να εξαπλωθούν. Κάνει δυνατότερο τον οργανισμό!


Φυσικά όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για προληπτικό σκεύασμα, και δεν μπορεί να θεραπεύσει μόνο του τις ασθένειες αν έχουν ήδη εξαπλωθεί στο κοτέτσι. Ο καλύτερος τρόπος άλλωστε να πολεμήσουμε τις ασθένειες είναι πριν αυτές δείξουν συμπτώματα και εξαπλωθούν. Μπορούμε κάλλιστα να το χρησιμοποιούμε όλον τον χρόνο, και να τρώμε τα αυγά και το κρέας, χωρίς καμία παρενέργεια. Η πρόπολη είναι εντελώς φυσική, και το βάμμα πρόπολης φτιάχνεται με οινόπνευμα, και φυσική ακατέργαστη πρόπολη κατευθείαν απο τα μελίσσια. Η πρόπολη είναι μια πολύ ακριβή πρώτη ύλη, παράγεται πολύ δύσκολα, και η τιμή της ξεπερνά τα 100 ευρώ το κιλό. Ωστόσο το βάμμα πρόπολης είναι πολύ πιο οικονομικό, και το φτιάχνει η Κ. Χριστίνα απο τα μελίσσια και μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 6992328889Τα έξοδα μεταφοράς είναι 4 η 5 ευρώ και το φάρμακο έρχεται πανελλαδικά, μετά από παραγγελία.


   

11 σχόλια:

  1. Αγαπώ πολυ τις κότες. Είναι χαριτωμένα πλάσματα αλλά πολύ αδικημένα. Βασανίζονται όσο λίγα ζώα, από τους ανθρώπους. Κότες λοιπόν αλλά μόνο για κατοικιδια!
    Ελένη και η οικογένειά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα, γραφετε οτι τα μεταφορικα κοστιζουν 4 ή 5 ευρω. Το ιδιο το βαμμα ποσο κοστιζει; και σε τι ποσοτητες προμηθευετε; παει ανα ml;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράφετε για τα μεταφορικά πόσο κοστίζουν, για το βαμα γιατί δεν μας γράφετε να μπορούμε να ξέρουμε αν θα παραγγείλουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράφετε για τα μεταφορικά πόσο κοστίζουν, για το βαμα γιατί δεν μας γράφετε να μπορούμε να ξέρουμε αν θα παραγγείλουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφετε για τα μεταφορικά πόσο κοστίζουν, για το βαμα γιατί δεν μας γράφετε να μπορούμε να ξέρουμε αν θα παραγγείλουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα σε ολους τους καλους φιλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΜΗ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τιμή πρόπολης θα σας απαντήσει του χρόνου ,κουτοπονηριά για κότες η τιμή μόνο των μεταφορικών !!! Είναι φαίνεται φωτιά και λάβρα στη τσέπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θελο να αγωρασο leghorn λευκεs με αντικαταβολη για patra πωσ μπορω να ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει ο Κανδύλης στο δρόμο για την ΒΙΠΕ δεξιά μετά το βενζιναδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή