Ταΐζοντας όλες τις κότες μαζί. Μέθοδο για οικονομία τροφής και καλά αποτελέσματα - βίντεο!!!

NYX


Όταν ταΐζουμε τις κότες πρέπει να εξασφαλίζουμε τρόπο έτσι ώστε να τρώνε όλες, χωρίς να μένει καμία νηστική. Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος λοιπόν είναι η μακρόστενη ταίστρα που βλέπουμε ακριβώς παρακάτω, όπου ρίχνει τη τροφή παράλληλα και τρώνε όλες χωρίς να τσακώνονται. Ποτέ μα ποτέ δεν πετάμε τη τροφή κάτω, ειδικά όσες τροφές είναι αλεσμένες, πχ το σπαστό καλαμπόκι. Πετώντας σπαστό καλαμπόκι στο χώμα ένα 20% περίπου χάνετε στο χώμα, δηλαδή το αλεύρι γίνετε ένα με το χώμα. Έχετε δει άλλωστε πως ασπρίζει το χώμα εκεί που πετάχτηκε τροφή. Δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος, πόσον τροφή μπορεί να χαθεί στο χώμα ειδικά όσες είναι σε μορφή αλευριού. Επίσης όταν πετάμε τροφή έτσι χύμα, δίνετε χώρος να μας τρώνε τα σπουργήτια παραπάνω τροφή κάτι που κανένας δεν θα ήθελε.

Τις κότες πρέπει να τις ταίζουμε πρωί και βράδυ, και να μη τρώνε απεριόριστα και κάνουν παχιά λοίπι στο πίσω μέρος. Πρέπει να τρώνε μετρημένη τροφή, και πάντα να τελειώνει, να μη μένει για το πρωί. Όσοι αφήνουν γεμάτες ταίστρες το βράδυ, κινδυνεύουν απο ποντικούς, απο περιστέρια και απο άλλα πουλιά, που όχι μόνο τρώνε τη τροφή αλλά μεταδίδουν τις σοβαρότερες ασθένειες, ψείρες και άλλα προβλήματα. Μια καλή λύση απο τους ιπτάμενους κλέφτες είναι να κρύβουμε τις ταίστρες σε κλειστό χώρο, πχ σε ένα κλειστο κοτέτσι. Φοβούνται και δε τρώνε τόσο.

Δείτε ένα πολύ έξυπνο τρόπο ταίσματος για πολλές πολλές κότες....

ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. Ειδικό βάμμα πρόπολης που μπαίνει στο νερό τους για να μην αρρωσταίνουν ΠΟΤΕ! Καμία επιρροή σε κρέας-αυγά και άμεσα αποτελέσματα! Αποστολή πανελλαδικά μόνο με 4€ μεταφορικά. Τηλ 6992328889. Δείτε εδώ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου