Πωλούνται χωριάτικες κότες 7 μηνών έτοιμες για αυγοπαραγωγή - Ελευθέρας βοσκής μεγαλωμένες με καλαμπόκιΠωλούνται χωριάτικες κότες μεγαλωμένες με μεράκι,  και ταισμένες με καλαμπόκι σε ένα τεράστιο κτήμα 15 στρεμμάτων - ελευθέρας βοσκής. Οι κότες είναι Ανοιξιάτικες και τώρα είναι έτοιμες να γεννήσουν αυγουλάκια. Είναι ανθεκτικές στις ασθένειες, γεννάνε πολύ μεγάλα αυγά, και κάνουν και για κρεατοπαραγωγή. Διατίθεται μαζί με τις κότες για όσους θέλουν και ντόπιο κόκκορας βλάχικης φυλής για να παράγουν γονιμοποιημένα αυγά με κοτοπουλάκι και να έχουν το ένστικτο της κλώσσας.
Επίσης υπάρχουν διαθέσιμες και 6 επίσης καλοθρεμμένες μαύρες ντόπιες κότες αυγοπαραγωγής με αυξημένο το ένστικτο της κλώσσας. Κάνουν μικρότερα αυγά αλλα είναι πάρα πολύ παραγωγικές και παράγουν πολλά αυγά όλες τις εποχές του χρόνου.

Για όσους ενδιαφέρονται για κότες κλώσσες βλάχικης φυλής, υπάρχουν και απο αυτές λίγες διαθέσιμες.

Επικοινωνία στο τηλέφωνο 6992328889

ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. Ειδικό βάμμα πρόπολης και βοτάνων που μπαίνει στο νερό τους για να μην αρρωσταίνουν ΠΟΤΕ! Καμία επιρροή σε κρέας-αυγά και άμεσα αποτελέσματα! Αποστολή πανελλαδικά μόνο με 4€ μεταφορικά. Τηλ 6992328889. Δείτε εδώ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου