Μύλοι ζωοτροφών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Σπαστήρες για αλέυρι σε σούπερ τιμές!



Σήμερα θα σας παρουσιάσω τον φθηνότερο σπαστήρα ζωοτροφών για να φτιάχνεται τα δικά σας φυράματα πολυ οικονομικά. Δυστυχώς στην αγορά κυκλοφορούν πολλές τιμές, εγώ έψαξα και βρήκα τις χαμηλότερες που υπάρχουν. Ο σπαστήρας που θα σας προτείνω είναι ο ιταλικός της AMA και βγαίνει στα 140 ευρώ χαμηλότερη τιμή. Είναι πολύ αποδοτικός και αξιόπιστος για τα χρήματα που κάνει. Προσωπικά πιστεύω ότι ο σπαστήρας είναι κάτι πολύ αναγκαίο για τη φάρμα αν θέλουμε να έχουμε ποιοτικές τροφές! 


Πόσο αναγκαίο είναι να φτιάχνουμε μόνοι μας τη τροφή
Η παρασκευή τροφών για να είμαστε σίγουροι πρέπει να τις κάνουμε μόνοι μας. Το σιτηρέσιο κάθε πτηνοτρόφου πρέπει αποτελείται από 50% αραβόσιτο πίτουρα 20% σιτάρι 20% και 15% περίπου σογιάλευρο, εναλλαγές με κριθάρι .Τους καρπούς του αραβόσιτου τους δίνουμε ολόκληρους ποτέ σπασμένους γιατί είναι κοφτεροί και τραυματίζουν τον λαιμό της κότας .Μέσα στο μείγμα χρειάζεται και 2-3% ισορροπιστές περιέχουν σίδηρο μαγγάνιο χαλκό κ.α και τις βιταμίνες Α Ε Β12 κ.α.που είναι απαραίτητα στα πτηνά. Τις βιταμίνες μπορούμε να τις βρούμε σε σκόνη σε καταστήματα ζωοτροφών, και τους ισορροπιστές σε μεγάλα καταστήματα ζωοτροφών που συνήθως πουλάνε. Με πολύ αγάπη για όλους και όλες.
Τα πλεονεκτήματα του σπαστήρα άλεσης ζωοτροφών...
Βρήκα έναν ιταλικό ηλεκτρικό σπαστήρα της ΑΜΑ με δυνατότητα παραγωγής έως 120 κιλά την ώρα η τιμή είναι 140 ευρώ. Με τους υπολογισμούς που κάνω η τροφή δεν θα μου στοιχίζει πάνω από 0.18 λεπτά και θα ξέρω τι ταΐζω. Τα μαγαζιά πουλάνε 0.35 με 0.40 λεπτά και είναι χάλια τροφή .Γιατί στην έτοιμη τροφή πληρώνεις το αλάτι, την μαρμαρόσκονη και τα σκουπίδια που βάζουν μέσα, λες και παίρνεις χρυσάφι.

Η εμπειρία μου για τον σπαστήρα άλεσης της ΑΜΑ με τα 140 ευρώ. Γράφει ο Χρήστος...
Με τον μικρό αυτό μύλο άλεσης της ama κάθε εβδομάδα αλέθω 120 κιλά καλαμπόκι, σιτάρι και κριθάρι.! Τον έχω ένα χρόνο και δεν έπαθε τίποτα.! Όμως μετά από κάθε χρήση καθαρίζεται με αέρα.!

Πληροφορίες απο την εταιρία για τον σπαστήρα της ΑΜΑ...
AMA είναι ιταλικής κατασκευής και προέλευσης ιδανικός για την παρασκευή ζωοτροφών αλευριών τροφή μελισσών κλπ. Ο ηλεκτρικός σπαστήρας λειτουργεί ακούραστα και χωρίς προβλήματα εφ'όσον τηρούνται οι βασικές αρχές λειτουργίας του. Ποτέ δεν τον λειτουργούμε κενό και δεν τον ξεκινάμε υπό φορτίο διότι ενδέχεται να καταστραφεί το μοτέρ του μηχανήματος. Σημειώστε οτι ο μύλος είναι εφοδιασμένος και με ειδικό διακόπτη προστασίας ON-OFF. Για την παρασκευή αλευριού ολικής άλεσης διατίθεται ειδικό κόσκινο 08χιλιοστά έξτρα. EM 50 AMA Ιταλίας Iσχύς: 12 ΚW / 16HP Τάση: 220 Volt / 50Hz Στροφές/1’: 16000 Χωρητικότητα Δοχείου συλλογής: 50 Λίτρα Χωρητικότητα Χοάνης: 21 Λίτρα 4 Κόσκινα διαμέτρου 15 - 25 - 4 - 7 χιλ. παραδίδεται με όλα τα κόσκινα (συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) Παραγωγή: από 30 έως 120 κιλά ανα ώρα (αναλόγως το κόσκινο που χρησιμοποιούμε) Στάθμη Θορυβου: ≥ 70 dB (A) Πιστοποιητικά: CE(ευρωπαϊκής ένωσης) Διαστάσεις: 42x42x86 εκατοστά Μ.Βάρος: 11 κιλά

Δείτε βίντεο...

Οι χαμηλότερες τιμές που βρήκα σε eshop πανελλαδικά...
http://onway.gr/akt-760-ne-7824.html 137 ευρω
http://www.tools-expert.gr/1-6-hp-magico-em-50-ama 140 ευρώ
https://www.allwater.gr/mulos-zootrofon 140 ευρώ
http://www.kalavroyzioti.gr/alesis-zwotrofon-kai-zaxarhs 143 ευρώ
http://www.agromat.gr/product&product  145 ευρώ
http://www.kidonakis.com/item.php?itid=421 149 ευρώ










   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου