ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ: Δε φαντάζεστε τι καταστροφή βιώνει ο άνθρωπος. Βρήκε όλα του τα ζωντανά μέσα στο βούρκο πνιγμένα...



Εικόνες πραγματικής φρίκης αντίκρισε ο κτηνοτρόφος Μιχάλης Γουζέλης που βρήκε όλα του τα ζωντανά πνιγμένα και χωμένα μέσα στο βούρκο έπειτα απο πλυμμήρα και καραρρακτώδης βροχές που έγιναν στη περιοχή Νέοι Πόροι Πιερίας. Τα ζώα είχαν τραγικό θάνατο, πνιγμένα και θαμμένα μέσα στο βούρκο.


Εικονες πραγματικής φρίκης....

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σιωπούν και κανείς δεν ασχολείται με τους κτηνοτρόφους, τους αγρότες, και τους μελισσοκόμους οι οποίοι σύμφωνα με δεδομένα που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής στις Ελληνικές Κότες, έχουν υποστεί τεράστιες καταστροφές. Κανένας όμως δεν μπορεί να ξέρει ακόμα πόσο μεγάλες είναι οι καταστροφές και πόσες περιοχές έπληξαν οι βροχές. Απο μελισσοκόμους μαθαίνουμε ότι το νερό παρέσυρε τα μελίσσια τους, και απο αγρότες ότι πνίγηκαν τεράστιες εκτάσεις με καλλιέργειες.
Ο μιχάλης που έχασε ολα τα ζωντανά του δηλώνει ότι η καταστροφή που του βρήκε δεν θα τον κάνει να σταματήσει. Όπως λέει ο ίδιος: "Δεν το έβαλα κάτω σε ποιο δύσκολες καταστάσεις δεν θα το βάλω και τώρα ... Θα τα ξανακάνω και μάλιστα διπλά έτσι για το γαμωτο ..."

Δείτε, δε χρειάζετε να πούμε τίποτα άλλο, δείτε τις εικόνες που μόνο φρίκη μπορούν να προκαλλέσουν...





























   

1 σχόλιο: