Αλεπού σε κοτέτσι: Κρύφτηκε για να φάει κότες


Πήγε βράδυ επειδή άκουσε τα κακαρίσματα: Τρελάθηκε με αυτό που αντίκρισε μέσα στο κοτέτσι...
Άκουσε το βράδυ κακαρίσματα, τα οποία ερχόταν απο το κοτέτσι με τις κότες. Άμεσως έτρεξε μέσα στο βράδυ για να δεί τι συμβαίνει, και τρελάθηκε με αυτό που είδε. Ούτε και εγώ ξέρω πως αντιδρούσα αν έβλεπα κάτι τέτοιο μέσα στις κότες μου. Είναι αδιανόητο να σκεφτεί κάποιος ότι μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν όλα τα ζωντανά να μετατραπούν σε πτώματα στο έδαφος χάρη στην επίθεση αυτού του ζώου.

Ο φίλος μας τσάκωσε επ αυτοφώρω την αλεπού μέσα στο κοτέτσι, λίγο πριν φάει τις κότες. Τεράστια εντύπωση μου κάνει, που οι κότες δεν πολύ φοβούνται, μάλλον λόγω του σκοταδιού που επικρατεί. Ο φίλος μας αντί να δράσει γρήγορα κάθεται και βγάζει βίντεο, το κοτέτσι του. Απίστευτο το γεγονός, δε ξέρω αν θα είχα την ψυχραιμία να κάνω κάτι τέτοιο.

Αξίζει να αναφέρω πως η αλεπού αν μύρίσει κότες ή γλυκαθεί με αίμα, δε πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στη ζωή της τη θέση του κοτετσιού. Μια μέρα θα βρεί την ευκαιρία της να φάει τις κότες. Δύο λύσεις υπάρχουν. Η μια και αυτή που συνιστώ είναι σκύλος στο κοτέτσι. Η αλεπού δε πλησιάζει ποτέ με τη παρουσία ελεύθερου σκύλου. Η δεύτερη είναι αυτό που φαντάζεστε...

Δε χρειάζεται να πω περισσότερα, δείτε το βίντεο...


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου