Επίθεση στη κλούβα με τα κουνέλια. Φρικτές εικόνες. Ένα ζώο που δεν αφήνει τίποτα ζωντανό...



Είχε στη κλούβα δύο κουνέλια, και η εικόνα που αντίκρισε όταν πήγε το πρωί ήταν σοκαριστική. Και τα δύο κουνέλια τα βρήκε γδαρμένα και κατακρεουργημένα, νεκρά μέσα στη κλούβα. Το τρελός της όλης υπόθεσης είναι ότι δε βρέθηκε παραβιασμένη καμία πόρτα απο τη κλούβα, η οποία είχε ενισχυμένο κουνελόσυρμα, που ούτε ποντίκι δεν περνά μέσα. Όπως έγραψε ο ίδιος για αυτό που αντίκρισε:

"θέλω να πιστεύω ότι δεν ειναι δίποδο ζώο......οι κλούβες ειναι κλεισμένες με κουνελοσυρμα που δεν μπαίνει μέσα ούτε πεταλούδα.......η μόνη υποψία είναι ότι είδα σήμερα το πρωί τρία αγριοσκυλα".



Όπως γράφει ο φίλος μας είδε τρία αγριόσκυλα, και μια τέτοια βάρβαρη πράξη μόνο απο σκυλιά θα μπορούσε να γίνει. Η πρώτη σκέψη μου ήταν είδα αυτές τις εικόνες, είναι κουνάβι. Το κουνάβι έχει επίσης την τάση να σκίζει τη σάρκα μέσα απο το κλουβί. Το έχω πάθει πολλές φορές. Το κουνάβι απο την εμπειρία μου τραβάει με τα νύχια του και κόβει τα άκρα, πχ χέρια πόδια κλπ. Απο κοτοπουλάκια για παράδειγμα μου είχε κόψει τα πόδια μέσα απο τη κλούβα. Ωστόσο υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Το κουνάβι δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά αν δε φτάνει τη κλούβα.
Τότε που μου έφαγε τα κοτόπουλα απο τη κλούβα είχα ξεχάσει μια καρέκλα. Απο εκεί ανέβηκε το κουνάβι και έφαγε τα κοτόπουλα.

Στη κλούβα που έφαγε τα κουνέλια, το κουνάβι δεν φτάνει, οπότε για εμένα είναι 100% σκυλιά, και μάλιστα πολύ πεινασμένα σκυλιά. Μπήκαν βράδυ απο κάποια τρύπα μέσα στο κτήμα, και έκατσαν και έγδαραν επι ώρες τα κουνέλια δίχως να μπορούν να τα φάνε.



Εμπειρίες φίλων...

Ο νίκος γράφει...
Φιλε απο σκυλια γινεται αυτο. το εχω ξαναδει...  πιανει το δερμα και τραβαει...δεν μπορει να πιασει ποδι η στερεο μερος του σωματος..και επειδη ειναι κουνελοσιτα δεν ξεχειλωνει ευκολα..περναει μονο το δερμα...

Η μαρία γράφει...
Πω πω κρίμα τα κακομοιρα......
Το πιο πιθανό είναι να έγιναν από σκυλιά.
Μάλλον τα σκότωσαν και μετά άρχισαν και τα τραβουσαν από το δέρμα τους μέχρι που το έβγαλαν όλο. Κρίμα..... Το ίδιο έπαθα και γω από μια αγελη σκύλων. Αφού ξεκοιλιασανε και μια πρόβατα που είχα.

Ο δημήτρης γράφει...
Απο σκυλια ειναι δεν μπορεσανε να κοψονε την σιτα κ αρπαζανε απο οπου μπορουσανε ετσι την πατησα απο δικαμου σκυλια ξεκλιρισανε αρκετα μικρα μεγαλα.  Κανε περιφραξη γυρω γυρω αδερφε μαλλον δεν τα ειχες ασφαλες. Θα καμεις χαντακι και θα βαλεις την σιτα 40 ποντους περιπου μεσα στο αυλακι

Η ελένη γράφει...
και εγω ειχα βρει τα κουνελια χωριζ δερμα και εντερα.Ειχα το κλουβη χαμιλα,Το σκηλι επιασε απο κατο την τριχα και τραβοντας εβγαλε ολο το δερμα και οτι χορουσε,Μεινανε μονο πλατη ποδια και κεφαλι.Σιγουρα εινε τα σκηλια.Το επιασα,Και στα υπολοιπα εφαγε τα δαχτυλα

Φίλος μας γράφει...
Παιδια ειναι απο σκυλια αυτο 100%%% αν δεν μου ειχε χαλασει ο σκληρος δισκος θα σας εδειχνα σε βιντεο πως εγινε ενα παρομοιο περιστατικο που ειχα και εγω και το κατεγραψε η καμερα που ειχα βαλει

Ο χρήστος γράφει...
από σκυλιά η αλεπού είναι και στα γδέρνει από το κάτω μέρος του κλουβιού πάει το ζουλάπι και τα πιάνει από τα πόδια η την κοιλιά, βάλε άλλο ένα πλέγμα 10 πόντους ποιο χαμηλά και θα τα σώσεις. Δεν βάζει την γλώσσα αλλά τα πιάνει από τα πόδια και τα δαχτυλάκια που βγαίνουν από τις τρύπες, το συζητάτε λες και είναι κάτι εξωγήινο ενώ είναι κοινό και γνωστό λάθος ( ο μονός πάτος ) κατασκευής κοτετσιού απορώ που το βλέπετε πρώτη φορά, συνήθως την ζημιά την κάνουν κουνάβια και νυφίτσες που έχουν λεπτό ρύγχος.

 Δείτε αναλυτικά εικόνες...






   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου