Εξετάσεις και διάγνωση ασθενειών στις κότες απο Κτηνιατρείο σε χαμηλές τιμές



Στις μέρες μας είναι δύσκολο να βρείς ένα κτηνιατρείο με γνώσεις πάνω στη πτηνοτροφία, και τις ασθένειες που μεταδίδονται σήμερα στα κοτέτσια. Στα χρόνια που ασχολούμαι με τις κότες, βρέθηκα πολλές φορές εκτεθημένος με κολλητικές ασθένειες, και κανένας κτηνίατρος δε μπόρεσε να με βοηθήσει. Όχι ότι δεν υπάρχει γνώση, αλλά επειδή η πτηνοτροφία είναι ειδικό κομμάτι, και για να μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει πρέπει να είναι εξειδικευμένος. Οι ασθένειες που με έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν είναι η κοκκιδίωση, η ψευδοπανώλη, βρόχος στο αναπνευστικό, μυκόπλασμα και άλλες ασθένειες.

Βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον Κτηνιατρικό εργαστήριο - Διαγνωστικό για όλες τις ασθένειες, που όπως δείχνει είναι εξειδικευμένο πάνω στο κομμάτι της πτηνοτροφίας, και προσφέρει υπηρεσίες που πραγματικά για όλους τους πτηνοτρόφους μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες.

Το κτηνιατρείο βρίσκετε στη Κομμοτηνή, όμως αναλαμβάνει περιστατικά απο όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα κάνει ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και οι ειδικές εξετάσεις για τις κότες με αντιβιόγραμμα και μικροσκοπική εξέταση κοστίζει μόνο 10 ευρώ. Όπως γράφει το κτηνιατρείο δεν γίνετε θεραπεία αν δε γίνει πρώτα εργαστηριακή εξέταση, για την ασθένεια που έχει προσβάλλει τη κότα.

Όπως γράφει το ίδιο το Κτηνιατρείο και συγκεκριμένα η Χρύσα Δραμπίδου...
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Η ομάδα του εργαστηρίου συνεχίζει υπεύθυνα να παρέχει υψηλές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές στους ιδιοκτήτες των πτηνών.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι...
Τηλ.Επικ. 25310-28866 & 6933301535 όλο το 24ωρο, Σάββατα, Κυριακές και Αργίες.
Αναλαμβάνουμε περιστατικά απο όλη την Ελλάδα.
Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 70 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Φωτογραφίες απο περιστατικά:















Η παρούσα ανάρτηση είναι ένα αφιέρωμα απο το site Ελληνικές Κότες, και δεν αποτελεί προϊόν διαφήμισης
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου