Τους βρήκε εν ψυχρώ να κλέβουν τα ζωντανά του. Η εξέλιξη πολύ άσχημη! Προσοχή σε όλους...


Ένα φρικτό περιστατικό βγαίνει στο φως. Και δυστυχώς τα νέα δεν είναι καθόλου καλά. Δεν φτάνουν όλα τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον Ελληνα Κτηνοτρόφο, είναι και οι κλέφτες, αδίστακτοι άνθρωποι, που προσπαθούν με το πιο ανήθικο τρόπο, να κλέψουν την περιουσία και τον κόπο. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Διαβάζοντας το σημερινό περιστατικό, πραγμάτικα λυπήθηκα. Διαβάστε την Θλιβερή ανακοίνωση...

Χθές ο Παναγιώτης, έκανε μια πολύ σοβαρή Ανακοίνωση!
Έγραψε στο προφίλ του τα εξής...
Ειλικρινά είμαι συγκλονισμένος με αυτό που συνέβη στο Κορωπί Μεσογείων.
Κτηνοτρόφος πήγε στη στάνη του, περίπου στις 21:00, χθες για να βάλει τροφή στα λίγα ζωντανά πού είχε. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με τους κλέφτες που είχαν πάει να του κλέψουν τα ζώα. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε, αλλά ο κτηνοτρόφος βρέθηκε την άλλη μέρα με μία σφαίρα στο μέτωπο. Οι κλέφτες τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ μέσα στο μαντρί.

Όπως ΤΟΝΊΖΕΙ ο Παναγιώτης, δεν πρέπει ποτέ να έρθουμε αντιμέτωποι με τον κλέφτη, αλλά να καλούμε την αστυνομία και να περιμένουμε σε κάποια απόσταση. Από τέτοιους ανθρώπους όλα να τα περιμένεις ...

Η κατάσταση με τις κλοπές έχει ξεφύγει. Διαβάστε τι συμβαίνει...

Βαρβαρότητα: Έσφαξαν 150 πρόβατα και δύο σκύλους για να εκδικηθούν κτηνοτρόφο -29 Νοεμβρίου 2017


Κτηνοτρόφος από τον Άγιο Μύρωνα Κρήτης βρήκε χθες σφαγιασμένο ολόκληρο το κοπάδι του.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο κτηνοτρόφος επισκέφθηκε το ποιμνιοστάσιό του σε αγροτική περιοχή του χωριού και βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς όλα του τα ζώα ήταν νεκρά, όπως και τα δύο σκυλιά που τα φύλασσαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ίσως να πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης, με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση και να ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή τον κύκλο των ατόμων, με τον οποίο έχει επαφές ο εν λόγω κτηνοτρόφος.

Κλάπηκαν 50 αρνιά και 12 προβατίνες από φάρμα 8 Δεκεμβρίου 2017

Κτηνοτρόφος από τη Ξυλοφάγου, κατήγγειλε νωρίς σήμερα το πρωί στην Αστυνομία Αμμοχώστου, ότι όταν μετέβη στην μάντρα του, στη κτηνοτροφική περιοχή Ξυλοφάγου, διαπίστωσε ότι τα περισσότερα από τα ζώα του είχαν κλαπεί.

Συγκεκριμένα, κλάπηκαν 50 αρνιά ηλικίας 4 περίπου μηνών και 12 ετοιμόγεννες προβατίνες.

Η συνολική αξία των κλαπέντων ζώων ξεπερνά τις 7 χιλιάδες ευρώ.

Όπως ανέφερε ο κτηνοτρόφος, είχε αναχωρήσει από τη μάντρα του γύρω στις 5 και 30 το απόγευμα της Πέμπτης και όταν πήγε σήμερα για να φροντίζει τα ζώα διαπίστωσε την κλοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπ κτηνοτρόφος θα πωλούσε τα ζώα αύριο.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου