Η λύση για σίγουρη προστασία στο κοτέτσι: Δείτε τι γίνετε όταν μπαίνει αλεπού να φάει τις κότες (video)


Πολλοί αναρωτιούνται ποια είναι η καλύτερη λύση για προστασία στο κοτέτσι από αλεπούδες κουνάβια νυφίτσες ή ακόμη και αδέσποτα σκυλιά. Σύμφωνα με τις εμπειρίες των περισσότερων είναι τα σκυλιά!!! Και όταν λέμε σκυλιά δεν λέμε τα δεμένα δίπλα σε ένα βαρέλι, αλλά τα ελεύθερα, που αν μπει αλεπού μας θα την ξεσκίσουν!! Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με δεμένα σκυλιά όπου οι αλεπούδες μπαίναμε μέσα για πλάκα. Η αλεπού είναι τόσο έξυπνο ζώο που μπορεί να μπεί στο κοτέτσι χωρίς να την πάρει μυρωδιά ούτε ο σκύλος. Αλλά ποτέ από τέτοια σκυλιά!!! Είναι ελληνικά ποιμενικά, άριστοι φύλακες, πανέξυπνοι σωματοφύλακες για όλα τα ζώα!!!




Πολλές φορές όμως αναρωτιώμαστε μήπως ούτε ο σκύλος είναι σίγουρη λύση. Όπως σας είπα αν είναι σε περιφραγμένο χώρο η δεμένος σίγουρα δεν είναι. Η αλεπού δεν λέγεται τυχαία πονηρή και πανούργα. Πριν μπεί στο κοτέτσι ελέγχει για την ύπαρξη εχθρων όπως ο σκύλος. Αν είναι δεμένος και αυτή πεινασμένη τότε δεν έχει παρά να το ρισκάρει. Όμως ποιο είναι ποιο ισχυρό ένστικτο της πείνας ή της επιβίωσης. Μάλλον της επιβίωσης!!

Στο παρακάτω βίντεο έχω να σας δείξω κάτι σχεδόν απίστευτο. Δείτε πως η αλεπού δεν δίστασε και μπήκε στο κοτέτσι για να αρπάξει κότες με την ύπαρξη σκύλου. Είναι τελείως κουφό...

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου