Το απόλυτο φάρμακο, για τραυματισμένες πληγωμένες κότες... Γιατρεύονται σε λίγες μέρες!



Απο την εμπειρία μου έχω δεί πολλές φορές άσχημα περιστατικά. Μια φορά θυμάμαι, μπήκε ο σκύλος και βρήκαμε 2 κότες σκαταμένες όλο αίματα και χωρίς πούπουλα. Μια άλλη φορά τα κοκόρια τσακώθηκαν μεταξύ τους και τα λειριά τους γέμισαν αίματα. Άλλη φορά μέσα στη κλούβα τα κοτοπουλάκια έφαγαν τις ουρές τους με αποτέλεσμα να αρχίσουν να πεθαίνουν. (κανιβαλισμός). Και για όλες αυτές τις περιπτώσεις είχα μια Λύση! Και θα σας τη δώσω και εσάς, και να ξέρετε πως θα δείτε μέσα σε λίγα λεπτά διαφορά....

Χρησιμοποιώ βάμμα πρόπολης, αυτό που χρησιμοποιούμε και για τους ανθρώπους. Πρόκειται για ένα σκεύασμα που κάνει κυριολεκτικά θαύματα. Έχω χρησιμοποιήσει βαλσαμέλαιο, betadine οινόπνευμα, έτοιμα αγοραστά φάρμακα απο κτηνιατρείο, όμως με κανένα δεν είδα τόσο μεγάλη διαφορά. Μόλις πέρναγα με ένα βαμβάκι τις κότες με βάμμα, αμέσως το δέρμα σε 24 ώρες έλαμπε. Κατάλευκο χωρίς καν να υπάρχει αίμα. Παιδιά δε ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά το βάμμα πρόπολης είναι ότι πιο θεραπευτικό υπάρχει για να γιατρεύει τις πληγές στα ζώα. Ακόμη και βαθειά τραύματα όπως πχ επίθεση απο αλεπού κουνάβι.

Τότε που τα κοτοπουλάκια έιχαν κανιβαλισμό, αμέσως τα χωρίσαμε και τους βάλαμε βάμμα πρόπολης. Μέσα στην επόμενη ημέρα οι πληγές υπήρχαν αλλά ήταν πεντακάθαρες, αλλά εμφανώς επουλωμένες. Και το πιο τρελό απο όλα; Λόγω της πικρής γεύσης που έχει το βάμμα, τα πουλιά σταμάτησαν να τσιμπιούνται. Θεωρώ πολύ σημαντικές αυτές μου τις εμπειρίες και πιστεύω θα δείτε και εσείς διαφορά.

Για να πάρετε βάμμα πρόπολης για τις κότες. Επικοινωνήστε με τη κ. Χριστίνα στο τηλ 6992328889

Δείτε περιπτώσεις που γιατρεύονται τα κοτόπουλα με βάμμα πρόπολης...












   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου