Δείτε πως σώθηκε απο τις ψείρες στο κοτέτσι του....


Αυτό το κόλπο, χρησιμοποιείτε εδώ και τόσες δεκαετίες, και είναι τόσο αποτελεσματικό, που ακόμα και οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχουν να το λένε. Πως νομίζετε ότι παλιά, οι γέροι μας, γιάτρευαν τις κότες τους απο τα παράσιτα τα τσιμπούεια και όλα τα παράσιτα στο φτέρωμα απο τις κότες; Νομίζετε είχαν την πολυτέλεια με τις σκόνες και τα ακριβά σπρέι που κυκλοφορούν σήμερα; Μα φυσικά και όχι. Άλλο ένα φάρμακο έχουμε να σας δείξουμε και σήμερα, το οποίο είναι άκρως αποτελεσματικό!
Θυμάστε για τη πρόπολη στο νερό, που εγώ σας πρωτοέδειξα εδώ στο blog, ότι γιατρεύει τις κότες, και προλαμβάνει απο όλες τις ασθένειες; Τώρα πλέον ο κόσμος είδε τα αποτελέσματα της πρόπολης, και γίνονται πραγματικά θαύματα. Απολύτως φυσικά, χωρίς την χρήση τεχνητών ουσιών. Απο το φαρμακείο της φύσης. Έτσι και σήμερα λοιπόν, έχω να σας δείξω κάτι, το οποίο είναι εντελώς τσάμπα. Όλοι έχουμε αύθονη την στάχτη στο τζάκι, και τη πετάμε. Έ λοιπόν αυτή η στάχτη είναι η καλύτερη αντι-ψειρική - καθαριστική σκόνη που μπορεί να πλυθεί η κότα.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε ένα λάστιχο η μια λεκάνη, η κάποιο δοχείο γεμάτο στάχτη σε μορφή σκόνης όπως της φωτογραφίας. Δεν θέλουμε κάρβουνα, θέλουμε σκόνη, τέφρα την οποία να φυσσάς και να πετάγεται σαν σύννεφο. Αυτή η σκόνη μόλις περάσει στο φτέρωμα της κότας απολυμαίνεται! Η ψείρα δεν μπορεί να σταθεί επάνω, πέφτει νεκρή. Μιλάμε για ένα κόλπο τρομερά αποτελεσματικό. Δοκιμάστε το και θα δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα...


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου