Το καλύτερο φύραμα αυγοπαραγωγής απο την ΕΛΒΙΖ: Η μεγαλύτερη εταιρία ζωοτροφών φέρνει την επανάσταση!


Μόλις έφτασε στο κοτετσάκι μου το πιο ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΦΥΡΑΜΑ ΑΥΓΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, για κατακόρυφη αύξηση της παραγωγής και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά απο τις πρώτες κιόλας ημέρες! Βλέπω τις κότες να γεννάνε περισσότερα αυγά απο τη πρώτη κιόλας εβδομάδα!  Έχω δοκιμάσει πολλά φυράματα αυγοπαραγωγής, και πρώτη φορά είδα τις κότες να έχουν τόσο καλές αποδόσεις, απο τόσο νωρίς! Μπορώ να πω ότι είναι απο τα καλύτερα φυράματα που έχω αγοράσει για τις κότες μου. Πράγματι λοιπόν, καλά λένε οι μεγάλοι πτηνοτρόφοι ότι η ΕΛΒΙΖ έχει τις πιο ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ τροφές! Μια τόσο μεγάλη εταιρία άλλωστε, που προμηθεύει όλη την Ελλάδα με ζωοτροφές, ήταν σχεδόν αδύνατο, να μην παράγει την ποιο ποιοτική τροφή ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!

Η ΕΛΒΙΖ, (Ελληνική Βιομηχανία Ζωοτροφών) είναι μια εταιρία κολοσσός στη παραγωγή ζωοτροφών, με δύο εργοστάσια εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στο Πλατύ Ημαθίας και το δεύτερο στο Πετροχώρι Ξάνθης,  προσφέροντας πάντα στον Έλληνα Κτηνοτρόφο και πτηνοτρόφο εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Η ποιότητα διασφαλίζεται εφαρμόζοντας τα πιο αυστηρά συστήματα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 22000 ISO 9001 και ISO 14001. Συνεπώς καταλαβαίνετε, πόσο ποιοτικό φύραμα αυγοπαραγωγής έφτασε στα χέρια μου!

Πρόκειται για ένα φύραμα τελείως διαφορετικό απο όλα τα άλλα. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, αυτό που προμηθεύτηκα για τις κότες μου είναι ή ΣΥΝΘΕΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΠΛΗΡΗΣ ΟΡΝΙΘΩΝ ΩΟΤΟΚΙΑΣ 3Κ και διατίθεται σε μορφή τραχανά, που τρελαίνει τις κότες, εφόσον είναι σε μικρά κομματάκια. Είναι πολύ εύπεπτο, λόγω των υπερσύγχρωνων μηχανημάτων που έχει παραχθεί, και η ενισχυμένη σύνθεση του με όλες τις βιταμίνες, το καθιστά ως την πιο ΠΗΡΗ τροφή για να αυξήσουμε την αυγοπαραγωγή μας, άμεσα!

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό το φύραμα μικρό χρονικό διάστημα και βλέπω άμεσα αποτελέσματα. 9 αυγά απο 10 κότες, μιλάμε για μια πολύ καλή απόδοση. Φανταστείτε να παίρνετε 100 αυγά απο 100 κότες πόσα κέρδη μπορείτε να έχετε. Η τροφή είναι το πιο βασικό για να εξασφαλίσουμε μεγάλη παραγωγή αυγών. Και η εμπειρία της ΕΛΒΙΖ πάνω στα φυράματα, φαίνεται να έχει προχωρήσει πολλά επίπεδα μπροστά, απο κάθε άλλη εταιρία στο χώρο της πτηνοτροφίας. 

Μόλις έφτασε το φύραμα αυγοπαραγωγής, που το παρείγειλα κατευθείαν απο την εταιρία ΕΛΒΙΖ, μοσχοβόλησε προζύμι! Έχω δοκιμάσει πολλές ζωοτροφές και φυράματα, και πολλά μυρίζουν άσχημα. Αντιθέτως το φύραμα της ΕΛΒΙΖ, μοσχοβολά ΠΡΟΖΥΜΙ, και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική λεπτομέρεια αυτή. Ξέρετε οι κότες παράγουν αυγά, ανάλογα τι τις ταίζουμε. Δηλαδή αν ταίζουμε τη καλύτερη ποιότητα τροφών, είναι φυσικό να παίρνουμε και τη καλύτερη ποιότητα αυγών!

Δείτε εικόνες, και πάΡτε μια γεύση απο τη ποιο ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΡΟΦΉ ΑΥΓΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, που έφτασε και στο δικό μου κοτετσάκι...






Για να παραγγείλετε το ΦΥΡΑΜΑ ΑΥΓΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ που δείχνω στις φωτογραφίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε κατευθείαν με την ΕΛΒΙΖ στο τηλέφωνο:
2333064000
Και ζητήστε τη ΣΥΝΘΕΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΠΛΗΡΗΣ ΟΡΝΙΘΩΝ ΩΟΤΟΚΙΑΣ 3Κ
Δείτε στο site τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ποιοτικές πτηνοτροφές...

https://www.elviz.gr/el/proionta-zootrofes-elviz
   

5 σχόλια:

  1. Πόσα κιλά είναι το τσουβάλι και το Τιμή έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραγγελία για Κρήτη εκτελείται και αν ναι πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά. Επίσης καποις ρατσες κοτών μπορούν να αποσταλούν; Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο έχει μια μπαλέτα ζωωτροφες ωοτοκίας Ελβιζ ποσα τσουβάλια έχει η μπαλέτα και πόσο κοστίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ορεστιαδα στέλνετε ποσο έχει το σακί και τιμή παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή