Φτιάξτε γρήγορα πολύ αποτελεσματική ποντικοπαγίδα!Το πρόβλημα με τα ποντίκια γίνεται όλο και χειρότερο. Ωστόσο το πρόβλημα είναι τα έξοδα. Ποντικοφάρμακα, παγίδες, όλες αυτές οι λύσεις έχουν πολλά έξοδα. Έτσι σήμερα έχουμε μια μέθοδο εντελώς τσάμπα, που θα σας καθαρίσει τις αποθήκες και τα μέρη που έχουν γεμίσει ποντίκια.


Η μέθοδος...
Πρόκειται για έναν μεταλλικό κύλινδρο, που περιστρέφεται στη μέση απο ένα δοχείο. Το μήκος είναι ιδανικό για να χωρέσει σε ένα δοχείο 19 κιλών. Είναι κάτι που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας και θα χρειαστείτε 2-3 υλικά. Είναι πολύ αποτελεσματική και κατασκευάζεται εύκολα! Τοποθετήστε τον κύλινδρο κοντά στο στόμιο του πλαστικού δοχείου. Στις δύο πλευρές, βάλτε 2 ξύλινες ράμπες, ώστε τα ποντίκια να μπορούν να ανέβουν. Αυτές, θα έχουν ενδιάμεσα τη μεταλλική ράβδο.
Τοποθετήστε νερό στο δοχείο, ως την μέση. Έπειτα, πρέπει να βάλετε ένα δόλωμα για να προσελκύσετε τα τρωκτικά. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, δείχνει τον κύλινδρο καλυμμένο με φυστικοβούτυρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυστικοβούτυρο ως δόλωμα. Η παγίδα τοποθετήθηκε σε έναν αχυρώνα για μια νύχτα. Τοποθέτησαν μια κάμερα, ώστε να δουν τη δράση της παγίδας και φαίνεται πως λειτούργησε. Τα ποντίκια περπατούσαν στα ξύλα, για να φτάσουν στο φυστικοβούτυρο.

 Όταν η ράβδος περιστρεφόταν, τα ποντίκια έπεφταν στο νερό. Όταν ο άνδρας έλεγξε την παγίδα την επόμενη μέρα, βρήκε 11 ποντίκια στο νερό. Αν δε θέλετε να σκοτώσετε τα ποντίκια, αλλά απλώς να τα απομακρύνετε, μπορείτε να αφήσετε το δοχείο κενό. Τα ποντίκια θα πέσουν και θα παγιδευτούν μέσα. Οι ολισθηρές πλευρές του, θα τα εμποδίσουν από το να ανέβουν και να βγουν έξω. Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε πώς να φτιάξετε αυτή την απλή, αλλά αποτελεσματική ποντικοπαγίδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου