Μπήκε κουνάβι μέσα στο κοτέτσι. Μόλις το μυρίστηκαν τα σκυλιά γίνετε κάτι πολύ σκληρό VIDEO.



Δεν είχα δεί ποτε να συμβαίνει κάτι τέτοιο
Όσο βλαβερά ζώα και αν είναι τα κουνάβια και οι αλεπούδες, πραγματικά λυπήθηκα απίστευτα με αυτό το βίντεο. Και θα δείτε στη συνέχεια το γιατί!

Το κουνάβι είναι πολύ πονηρό και μπαίνει συχνά στη περίφραξη αν μυρίσει κάπου κότες η μικρά πουλιά. Μπορεί να ξεκληρήσει σε μια νύχτα ένα ολόκληρο κοτέτσι. Πνίγει όλα τα ζωντανά και δεν αφήνει τίποτα ζωντανό. Είναι σαν το λύκο με τα πρόβατα, που αν μπεί μέσα στη στάνη πίνει το αίμα και τα αφήνει όλα νεκρά. Το κουνάβι θεωρείτε απο τα πιο επιζήμια ζώα στη κτηνοτροφία το ίδιο και η αλεπού.

Η σίγουρη και πιο φιλική λύση για το περιβάλλον είναι τα σκυλιά, τα οποία κρατάνε μακριά όλους τους εχθρούς. Ωστόσο η πείνα και το θράσσος αυτών των ζώων είναι τόσο μεγάλη μερικές φορές, που ρισκάρουν με την ίδια τους τη ζωή. Αυτό ακριβώς συνέβη και παρακάτω. Ένα κουνάβι μπήκε προφανώς για να βρεί τις κότες, όμως έπεσε πάνω στα σκυλιά, τα οποία το κυνήγησαν και αυτό απο τη τρομάρα του σκαρφάλωσε πάνω στο δέντρο. Συχνά το κουνάβι σκαρφαλώνει πάνω σε ένα κλαρί για να γλιτώσει απο τους εχθρούς του. Ωστόσο τα σκυλιά αυτά κάνουν κάτι τελείος απίθανο στη συνέχεια. Πραγματικά λυπάμαι, δείτε το βίντεο...

   

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στα σκυλιά, αλλα γίνετε να συνυπάρχουν οι κότες με σκυλί και εννοώ να βοσκούν την ήμερα ενώ το σκυλί να έχει κάνει όλες τις ακαθαρσίες του ακόμα και να τρώνε το κατουρημένο χορταράκι. Το να μονώσεις τις κότες οι τον σκύλο που το καθένα θα βόσκει χωρια είναι άλλο θέμα και όχι πολύ ωφέλιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή