Γνήσιες Ντόπιες Κότες που γίνονται Κλώσσες: Στέλνουμε γόνιμα αυγά σε όλη την Ελλάδα


Μετά απο πολλά χρόνια προσπάθειας, έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε, μερικές απο τις πιο σπάνιες Ντόπιες ράτσες που ζούνε στα Ελληνικά απομονωμένα χωριά μας. Απο μικρό παιδάκι έψαχνα να βρώ, κότες που να κλωσσάνε και να έχουν τα αρχέγονα ένστικτα, και κάποια στιγμή τα κατάφερα. Η τρέλα μου ήταν να βλέπω κότες να τρέχουν με τα κοτοπουλάκια τους την Άνοιξη. Να τις βλέπω και να τις χαίρομαι. Νομίζω είναι κάτι μαγικό, να το βλέπεις απο κοντά. Κάποιος που δε το έχει ζήσει, ίσως δε μπορεί να καταλάβει αυτό που περιγράφω...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΤΗΛ 6992328889



Οι ντόπιες κότες τσουλουφάτες είναι κότες που τρελαίνονται να κλωσσάνε, και να μεγαλώνουν μόνες με τα κοτοπουλάκια τους. Δεν αρρωσταίνουν, και λόγω ότι έχουν σκληραγωγηθεί τόσο πολύ στο κρύο και τη ζέστη, δε τις πιάνει τίποτα. Ποτέ μου τις τελευταία 10 χρόνια δεν έχω κάνει κανένα εμβόλιο, και τα κοτόπουλα δεν αρρωσταίνουν απο τίποτα. Βέβαια είναι μεγάλο πράγμα να μεγαλώνεις κοτόπουλα με κλώσσα, και άλλο με κλωσσομηχανή.


Εκτός απο τις ντόπιες τσουλουφάτες κότες εκτρέφουμε και τις καραγκούνικες Κότες οι οποίες είναι επίσης εξαιρετικές κότες, πολύ παραγωγικές σε αυγά. Τις κότες της διατηρούμε σε μια τεράστια φάρμα, και ζούν ελεύθερες μέσα σε λιοστάσια, σκληραγωγημένες και θρεμμένες με καλαμπόκι και πρασινάδα. 

Επειδή γνωρίζουμε πόσοι ψάχνουν για γνήσιες ντόπιες φυλές, Αποφασίσαμε να στείλουμε ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΓΑ σε όλους, και να κάνουμε αποστολές, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά της Ελλάδας. Τα αυγά μπορείτε να τα βάλετε στη κλωσσομηχανή αλλά ακόμα καλύτερα σε δικές σας κλώσσες. Να ξέρετε πως με τη κλωσσομηχανή τη πρώτη φορά δε χάνετε το ένστικτο. Για να διατηρήσετε αυτές τις κότες με όλα τους τα ένστικτα πρέπει αργότερα να τις αφήσετε να μεγαλώσουν μόνες τους, τα δικά τους μικρά, και τότε θα ανταμειφθείτε για όλο σας το κόπο.




Τα στοιχεία που μπορείτε να επικοινωνήσετε είναι τα εξής...
Τηλέφωνα ********
Επικοινωνία μέσω του blog μας εδώ
Στείλτε μήνυμα στο Facebook: www.facebook.com/ellinikeskotes/
Την ευθύνη για τις συναλλαγές τις αναλαμβάνουμε εμείς σαν Ελληνικές Κότες, και σκοπός είναι να φτάσουν αυτές οι ράτσες σε κάθε γωνιά της πανέμορφης Ελλάδας μας! 

Οι αποστολές έχουν ξεκινήσει, σε σούπερ συσκευασίες, για να μη σπάει ούτε 1 αυγό!


















   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου