Μεγαλώνοντας κοτόπουλα: Μυστικά για μεγάλη παραγωγή και εκτροφή με πολλές ράτσες!



Μια super εκτροφή έχω να σας δείξω σήμερα παιδιά. Ο άνθρωπος που θα δείτε έχει φτιάξει απίστευτα πράγματα, παίρνει πολλά αυγά όλο το χρόνο, διατηρεί σπάνιες ράτσες και τα έχει "κονομήσει" που λέμε και εμείς στην Ελλάδα!

Πουλώντας κανείς τέτοιες σπάνιες ράτσες (γονιμοποιημένα αυγά και πουλιά), μπορεί να βγάλει εύκολα χρήματα αρκεί να έχει το μέσο να τα διαθέσει. Η συγκεκριμένη φάρμα είναι στο εξωτερικό, και δείτε τι τέλειες εγκαταστάσεις που έχει, τις κότες που τρώνε ελεύθερες, τα κοτέτσια που είναι πεντακάθαρα το φρεσκο νερό που πίνουν και τη πλούσια τροφή που κλπ!
Είναι δυνατόν με μια τέτοια φάρμα να μην πας μπροστά; Ο άνθρωπος έριξε χρήμα και νομίζω δικαίως πρέπει να ανταμιφθεί διότι τα πουλιά περνάνε ζωάρα εκεί μεσα!

Αναφέρει στο βίντεο οτι το κάθε πουλί σύμφωνα με την εμπειρία του χρειάζεται τουλάχιστον 1 τετραγωνικό μέτρο χώρο, και οτι τα κοκόρια δεν είναι αναγκαία, ειδικά το χειμώνα που δεν σκοπεύουμε να βγάλουμε κοτοπουλάκια και γονιμοποιημένα αυγά. Οι κότες γεννάνε το ίδιο καλά με ή χωρίς κόκορα. Τα κοτοπουλάκια πρέπει να είναι προστατευμένα τόσο απο υγρασία και κρύο όσο και απο εχθρούς. Μην ξεχνάμε οτι τα μικρά κοτοπουλάκια είναι επιρρεπή για επίθεση ακόμα και απο ποντίκια!

Δείτε προσεκτικά το βίντεο και πάρτε ιδέες για το κοτέτσι σας...


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου