Μας γονατίζουν, χτυπώντας στην αυτάρκεια... Ένα τέλειο σχέδιο εξόντωσης!



Πρέπει να μαθευτεί ΠΑΝΤΟΥ αυτό που πάνε να κάνουν... Κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, με κάθε δυνατό τρόπο!!! 

Αν δεν επαναστατήσουμε, έχουμε ήδη χαθεί....
Μια προσπάθεια να γονατίσουν την Ελλάδα.... Γονατίζοντας για άλλη μια φορά την αυτάρκεια όλων των Ελλήνων, και ο τρόπος που βρήκαν αυτή τη φορά; Απαγορεύοντας δια παντός όλα τα παραγωγικά ζώα, όπως κότες, κουνέλια, ορτύκια και οποιαδήποτε ζώο παράγει προϊόντα, (και μπορεί κάποιος να τραφεί απο αυτό). Όσον αφορά τα ΜΗ παραγωγικά ζώα, όπως σκυλιά, γάτες κλπ, εκεί μπορεί ο καθένας να έχει όσα θέλει, χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλος μου ο πόνος όμως, δεν είναι ότι επιτρέπονται τα σκυλιά και οι γάτες, εφόσον έχω και απο αυτά στο σπίτι μου, αλλά γιατί με τόσο μίσος να εξαφανιστούν όλα τα παραγωγικά ζώα, και τα υπόλοιπα όχι;


Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, αν έχεις έστω και 1 κότα είναι παράνομο, και αν διαπιστωθεί απο την αστυνομία κάτι τέτοιο, θα ακολουθήσει δικαστήριο, όπου μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο, έως και φυλάκιση. Δε τα βγάζω απο το μυαλό μου. Με έγραψε το υγειονομικό για 1 κότα, και προχώρησε μάλιστα στο δικαστήριο. Η κότα ήταν ελεύθερη σε ένα κήπο 200 τετραγωνικά και βάλε. Η αστυνομία έχει εντολή να γράφει χωρίς δισταγμούς. Σύμφωνα με το νέο νόμο, απαγορεύεται να έχεις έστω και μια κότα, εντός πόλης η εκτός στη περιφέρεια αυτής. Εκτός αν απέχεις 30 μέτρα απο το τελευταίο σπίτι, όπου τότε ο νόμος είναι πιο ελαστικός και σου επιτρέπει να έχεις έως και 20 κότες. Πχ αμα βρίσκεσαι σε ένα μέρος χωρίς κανένα σπίτι, αλλά είναι εντός σχεδίου πόλης, περιφέρεια δηλαδή, επιτρέπεται να εχεις έως και 20 κότες. ή 10 κότες και 10 κουνέλια. Αν έχεις παραπάνω υπάρχει παράβαση και πας δικαστικώς...



Δεν μπορώ να εξηγήσω πραγματικά, που μας πάει αυτή η κατάσταση, και ποιος ο λόγος να "απαγορεύουν" με τόσο αυστηρό τρόπο, τις κοτούλες, και όλα τα παραγωγικά ζώα, σχεδόν απο παντού. Ενώ για τα ζώα που δεν παράγουν ο νόμος δεν ασχολείται, καν.
Το ακόμη πιο τρελό της υπόθεσης, είναι ότι γίνετε μια προσπάθεια να απαγορευτούν και οι λαχανόκηποι. Αμα διαβάσετε στα ράφια των σούπερ μάρκετ, οι σπόροι των λαχανικών φρούτων, βολβών κλπ, απαγορεύεται να αναπαραχθούν με κάθε τρόπο. Και αν κάποιος τους φυτεύσει επιβάλλονται κυρώσεις. Το είδα με τα μάτια μου και σας το λέω. Πιστεύω πως σύντομα, επειδή κανένας δεν αντιδρά, θα υπάρξουν πολύ χειρότερα.



Ο στόχος τους είναι να χτυπήσουν με κάθε τρόπο την αυτάρκεια. Η λογική είναι απλή. Γιατί κάποιος να παράγει μόνος του αυγά η οποιαδήποτε άλλο προϊόν; ενώ αν του το απαγορεύσουμε, τότε θα πληρώνει τον φπα για να τα πάρει απο το σούπερ μάρκετ και θα βγαίνουμε κερδισμένοι! απλά πράγματα. Αισχός, Ντροπή... Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω τα πράγματα μόνος μου, αλλά δυστυχώς δεν γίνετε! Τα είπα όλα αυτά γιατί ήθελα να βγούν απο μέσα μου... Μακάρι να βρεθεί έστω και ένας άνθρωπος να καταρρήψει όλους αυτούς τους νόμους, που μόνο νόμοι δεν είναι! Είναι η υπογραφή της πείνας των Ελλήνων!

Αν τηρηθούν αυτοί οι νόμοι φίλοι μου (γιατί η αστυνομία λειτουργεί μόνο με καταγγελίες), τότε ξεχάστε τα ντόπια αυγά στα ψυγειάκια σας. Και δεν το λέω γι αυτούς που έχουν κοτούλες. Αλλά και απο τους έξυπνους, που έχουν γεμάτες τις αυγοθήκες τους στο διαμέρισμα, και πιάνουν ένα τηλέφωνο και σκορπάνε καταγγελίες στους γείτονες τους, όχι επειδή τους ενοχλούν, αλλά απο μίσος,φθόνο και κακία.

Και ξέρετε γιατί το λέω αυτό; Προχθές ήρθε η αστυνομία στο σπίτι μου, επειδή έγινε καταγγελία για κότες. Τους είπαμε δεν υπάρχουν κότες στο οικόπεδο μας, όμως αυτοί έψαξαν πιθαμή προς πιθαμή, ακόμα και κάτω απο τα μπαλκόνια. Και ερωτώ λοιπόν. Ποιός γείτονας μπορεί να ενοχλείτε απο κότες που δεν υπάρχουν; Ο κακός γείτονας φίλοι μου... Γι αυτό είμαστε άξιοι, για αυτά και ακόμη χειρότερα....
Πρέπει να μαθευτεί ΠΑΝΤΟΥ αυτό που πάνε να κάνουν... Κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, με κάθε δυνατό τρόπο!!! 

   

15 σχόλια:

  1. οι κοτες απαγορευοταν εδω και χρονια σε πολεις, και γενικα σε κατοικημενες περιοχες. Τωρα το πηρες ειδηση εσυ; Και οι λογοι ειναι υγειας.. γιατι αφηνει πολλα περιττωματα που βρωμανε. Ακομη και 5-6 κοτουλες να εχεις.. φτανει για να βρωμισει (ειδικα αμα βρεξει κιολας).
    Στα χωρια ακομη ειναι πιο ελαστικα τα πραγματα..

    Οσο για τους σπορους.. οι σποροι που αγοραζεις, ειναι προιον μιας εταιριας. που επενδυσε πολλα λεφτα για να φτιαξει τον καλυτερο σπορο, και περιμενει να βγαλει λεφτα απο αυτον.
    Η εταιρια εχει εργαστηρια, επιστημονες, επενδυσε λεφτα για να φτιαξει σπορο που δινει το καλυτερο καλαμποκι ή την καλυτερη ντοματα.
    Αν επαιρνες εσυ (και εγω) αυτον τον σπορο μια φορα και την επομενη τον κραταγες απο την παραγωγη που θα εβγαζες, η εταιρια θα χρεωκοπουσε
    Οποτε λογικα τον εκαναν "στειρο" σπορο. Δηλ δεν θα παραγει 2η φορα φυτο. Προοριζονται μονο για μια παραγωγη για τον λογο που ανεφερα. Η απλα το απαγορευουν.

    Αν θες να θες να καλλιεργησεις το χωραφακι σου.. ψαξε για παραδοσιακες ποικιλιες, που παλιοτερα ο καθε αγροτης φροντιζε να αποθηκευσει, και που ο σπορος αποθηκευεται καθε φορα.
    Θα τον βρεις τζαμπα απο οσους τον αποθηκευουν, πολλα μοναστηρια κρατουν τετοιους σπορους και τους δινουν δωρεαν σε οποιον επιθυμει, αλλα και στο ιντερνετ θα τους βρεις.
    Να μην συγκρινεις ομως.. την παραγωγη απο αγορασμενο σπορο, με αυτην απο παραδοσιακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ κοιμασαι ορθια.εχουν σχεδιο εξοντωσης των ελληνων προωθουν τους ξοφλημενους που φερανε εδω προς εποικηση κανουν ληστρικες φοροεπιδρομες και στο τελος θα μας απογορεψουν να αναπνεουμε κιολας.περαστικα σου.

      Διαγραφή
    2. και εσυ τωρα ξεσπαθωσες (ως ανωνυμος, σιγα μην εβαζες ονομα) και ηρεμησες. Εκτος απο αυτο.. κανεις και τιποτα αλλο;

      Διαγραφή
  2. Παρακαλώ αναγράψτε το ΦΕΚ ή τον Νόμο
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H MONSANTO AS VALI TOUS SPOROUS EKI POU XERI STA ARXIDIA MAS POU EXI EPISTIMONES K EXI EPENDISI LEFTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν χρησιμοποιούμαι Ελληνικούς παραδοσιακούς σπόρους από το Πελίτι για παράδειγμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδη εχω μια ηλικια και θυμαμαι τα κοτετσια στις γειτονιες, μιλάμε για πολλή βρωμα και δυσωδία και νομιζω τα απαγορευσαν σε κατοικημενες περιοχες πριν πολλά χρονια
    Εξάλλου, μπορει να αρρωστησουν και να μεταδοθουν στον άνθρωπο σοβαρες ασθενειες
    Στα οργανωμενα ορνιθοτροφεια που μπορουν να ελεγχθουν δεν εχουν περιορισμους
    Για τους ιδιους πάνω κατω λογους απαγορευουν οικοκαλλιεργειες και ισχυει σε ολες τις χωρες
    Τώρα, τι λογικη εχει να θελεουν να εξοντωσουν τους πελάτες τους οι εταιρείες το ξερεουν οι συνομωσιολόγοι και δεν μας τον λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ πολύ μπορείτε να μας αναφέρετε τι αρρώστιες μεταφέρονται από τις κότες και τις οικοκαλλιέργειες και επίσης πως ελέγχονται οι ασθένειες στα οργανωμένα ορνιθοτροφία ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

      Διαγραφή
  6. 1. οι εταιρείς που πατεντάρουν σπόρους και θέλουν να βγάλουν τα χρήματά τους όπως είπε κάποιος προλαλήσας που βρήκαν τους σπόρους; Απο την γιαγιά τους Οι σπόροι δεν ειναι ιδιοκτησια κανενός!

    2. Και για τα σκυλιά και τις γάτες υπάρχει θέμα υγεινής και οχι μόνο αλλά εκεί κουβέντα δεν γίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κανουν για να αγοραζουμε τα ΠΑΝΤΑ απο τα πολυκαταστηματα... Αναρωτηθηκατε ποτε αν κλεισουν για 3 ημερες τα super market τι εχει να γινει? Καννιβαλισμος στο μεγαλειο του... επισης η monsanto που θα πουλαει τους μεταλλαγμενους σπορους της για να γινουμε εντελως ηλιθιοι? Γιατι οπως γνωριζουμε και αν...η διατροφη παιζει σημαντικο ρολο στην αναπτυξη του οργανισμου και σωματικα κ εγκεφαλικα και ανοσοποιητικα.. πραγματα που οπως παμε θα τα ξεχασουμε γιατι τα ρομποτακια με μια ηλεκτρονικη κατρτα στο στομα ξεχνανε τα παντα... για τα ζωα επισης ειδικα για τα κοτοπουλα εννοειται οτι μυριζουν οπως μυριζουν και τα διποδα και καμμμια φορα η βρωμα των διποδων ξεπερνα αυτη των ζωων. Εξαλλου η περιβοητη σαλμονελα εμφανιστηκε απο τοτε που βαλαμε τα κοτοπουλα σε εργοστασιακες εγκαταστασεις και τα ζωα ζουν σε συνθηκες εντελως απαραδεκτες... η κοινωνια παει κατα διαολου και οσο δεν υπαρχει αντιδραση μη σας φανει περιεργο αν θα μας φορεσουν λουρι στο λαιμο και μας βαζουν να γκαριζουμε ή να γαβγιζπυμε κτλ. Τα παραμυθια ειναι για τους βασιλεις εμεις ο λαος τι κανουμε? Βολευτηκαμε με τα ηρεμιστικα και περιμενουμε τον μαγο...για τα μαγικα του...bayern monsanto εταιρεια.. αυτο ειναι το ανησυχητικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι λες μωρη τρομπα ...τα σκυλια κ τα γατια που βρωμισατε ολη την επικρατεια κ με ενα σωρο ασθενιες δε σε πειραξαν που τα γλυφετε κ μες στο στομα.....τα οικοσιτα σε πειραξαν που τρως κ πινεις ολη μερα....αλλα τετοια θελετε γενετικα μεταλαγμενα ζωα κ τροφιμα....γιαυτο προκοψαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  9. ρε θα φανε ντουφεκιδι που θα τρεχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΟΣΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΘΕΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΚΑΛΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή